– غذای سنتی ایرانی را در ظروف سنتی ایرانی میل کنید :
هر غذایی ظرف متناسب خودش را میخواهد .بجای ظروف لوکس و هتلی خارجی _از ظروف سفال و سرامیک ایرانی با نقوش سنتی استفاده کنید .
_ بخصوص برای غذاهایی مثل آبگوشت و کوفته یک سفره پر از ظروف سفال آبی فیروزه ای چیدمان فوق العاده ای خواهد داشت. _ برای غذاهای برنجی هم ظروف گل قرمزی قدیمی پیشنهاد نوستالژیک زیبایی هستند ،همینطور ظروف چینی میبد با طرح های سنتی ایرانی
– پارچه های ترمه و قلمکاری شده را دریابید:
در تزیین سفره باید اول به سراغ خود سفره و جنس و رنگ آن رفت بعد ظروف و غذا و …پیشنهاد میکنم بجای سفره های پلاستیکی اغلب ساخت چین ، از سفره های قلمکاری شده اصفهان یا ترمه های اصیل ایرانی استفاده کنید .اهمیت سفره را دست کم نگیرید .نقش و نگار سفره مثل بک گراند یک تصویر زیباست و باید آن را جدی گرفت.
تنگ های بلور نوستالژیک به جای پارچ و لیوان کریستال :
تصور کنید بجای پارچ و لیوان و گیلاس های کریستال اتریش در سفره نهار یک تنگ بلور طرح قدیمی سبز رنگ یا آبی رنگ پر از دوغ خنک همراه با نعناع و گل محمدی داشته باشید تصور لذت بخشی ست نه ؟ در مورد لیوان و گیلاس هم بروید سراغ لیوان ها و گیلاس هایی از همان رنگ تنگ که با هم ست شوند و در سفره حسابی بدرخشند.و تزیین سفره تان را راستی راستی ایرانی کنند .