در این مطلب به شما فواید ترشی لبو و طرز تهیه آن را ارائه میدهیم:
برای افزایش اشتها در فصل زمستان می توانید از ترشی لبو استفاده کنید بنابرای طرز تهیه ترشی لبو در مطلب زیر برایتان قرار داده شده است که میتوانید در هوای سرد از این ترشی بینظیر استفاده کنید و از آن لذت ببرید.این ترشی خوشمزه و اشتها آور را برای روزهای سرد سال تهیه کنید و همراه با غذا میل کنید.
بیشتر بخوانید :آشنایی با غذاهای سنتی تبریز
بیشتر بخوانید :طرز تهیه ترشی ذرت
مواد لازم
چغندر 1 کیلوگرم
سرکه 2 لیوان
سیاه دانه 2 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
رزماری 1 برگ
دانه فلفل سیاه 5 عدد
شکر (اختیاری) 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
بیشتر بخوانید :طرز تهیه ترشی شلغم
روش تهیه:
ابتدا چغندرها را تمیز بشویید تا گل و لای آنها کاملا از بین برود.
چغندرهای شسته را بدون گرفتن سر و ته در قابلمهای ریخته، مقداری آب به آن اضافه کنید و حدود ۲ ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیم پز شوند.
سر و ته چغندرهای پخته را جدا کنید، سپس چغندرها را به صورت ورقهای برش بزنید و در صورت تمایل برشها را با استفاده از قالب دلخواه، برش بزنید.
چغندرهای قالب زده را در قابلمهای ریخته، سرکه و شکر را به آن اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت متوسط بجوشانید.
حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مخلوط لبو و سرکه خنک شود.
رزماری، سیاه دانه، تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط لبو و سرکه اضافه کرده و سپس در شیشههای دردار بریزید.
در شیشهها را محکم کرده و در محلی خنک نگهداری کنید.
پس از یک هفته ترشی لذیذ لبوی شما رسیده و آماده مصرف میشود و باید در یخچال نگهداری شود.
بیشتر بخوانید :طرز تهیه ترشی هندوانه
نکته: جوشاندن لبو در سرکه در این روش، باعث افزایش ماندگاری ترشی میشود.