مواد لازم برای “طرز تهیه ی قیمه” :
گوشت گوسفندی خرد شده |
300 گرم |
لپه |
200 گرم |
پیاز بزرگ |
1 عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه |
به مقدار لازم |
چوب دارچين |
یک تكه |
رب گوجه فرنگی |
2 قاشق غذاخوری |
زعفران دمکرده |
نصف قنجان |
پودر لیمو عمانی |
به مقدار لازم |
سیب زمینی سرخ شده |
به مقدار لازم |
طرز تهیه قیمه:
برای درست کردن قیمه
، ابتدا لپه را بشویید و حدود دو ساعت بخیسانید و دو بار آب لپه را عوض كنيد.
پیاز را ریز یا خلالی نازک خرد کنید و با روغن تفت بدهید. و بعد از نرم شدن آن گوشت ها را اضافه کنید و تفت بدهید و با هم سرخ کنید و سپس مقداری آب بریزید و اجازه بدهید به آرامی بپزند وقتی گوشت ها نیم پز شدند لپه ها را در ظرفی جدا کمی تفت بدهید و به گوشت اضافه کنید. و بعد چوب دارچین را داخل آن بریزی
وقتی لپه ها و گوشت ها پختند رب گوجه فرنگی را به صورت جداگانه تفت بدهید و نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید و به داخل خورش بریزید. سپس زعفران را هم اضافه کنید.
اجازه بدهید مواد خوب به خورد هم بروند. حدود نیم ساعت آخر پودر لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید.
در آخر چوب دارچین را خارج کنید. و با سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید.