طرز تهیه سمبوسه هندی با گوشت و سیب زمینی

مواد لازم

برای ۴ نفر

  سیب زمینی ۵ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سیر   ۲ حبه
 زنجبیل   ۱ تکه کوچک
پیاز ۱ عدد بزرگ
فلفل تند ۱ عدد
گشنیز ۱ پیمانه
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل قرمز و پودر پیاز به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

 

سمبوسه هندی, سس سمبوسه هندی, دستور پخت سمبوسه هندی

طرز تهیه خمیر سمبوسه هندی

 

مواد لازم خمیر سمبوسه هندی

 آرد  ۴ پیمانه
 روغن مایع   ½ پیمانه
آب ۱ پیمانه
پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
سیاه دانه  ۱ قاشق چایخوری
نمک کمی

 

روش درست کردن سمبوسه سیب‌ زمینی هندی, طرز تهیه سمبوسه هندی اصل, طرز تهیه سمبوسه هندی با گوشت

طرز تهیه سمبوسه هندی با گوشت

 

طرز تهیه سمبوسه هندی با گوشت و سیب زمینی

برای تهیه خمیر سمبوسه هندی آرد را 2 بار الک کنید و پودر زیره ، نمک و سیاه دانه را به آن اضافه کنید.

روغن زیتون را اضافه کرده هم بزنید.

آب را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود و سپس به مدت 5 دقیقه آن را ورز دهید تا کاملا لطیف و یکدست شود.

خمیر را گرد کرده در کاسه ای که از قبل چرب کرده اید قرار داده ریش را سلفون بکشید و نیم ساعت در جایی گرم قرار دهید تا استراحت کند.

 

برای تهیه مواد میانی سمبوسه ، پیاز را ریز خرد کرده با کمی روغن در تابه تفت دهید تا سبک شود .

سیر و زنجبیل رنده شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود.

فلفل تند را نگینی ریز خرد کنید و به همراه گوشت چرخ کرده اضافه نموده تفت دهید.

نمک ، فلفل قرمز و سیاه ، پودر پیاز و زردچوبه را اضافه کنید.

زمانی که گوشت تفت خورد و رنگش تغییر کرد نصف استکان آب جوش به تابه اضافه کنید و در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مواد کاملا بپزند و آبش کشیده شود.

 

سیب زمینی را جداگانه با 2 پیمانه آب و کمی نمک روی حرارت زیاد بپزید و کناری بگذارید سرد شود سپس پوستشان را بگیرید و کاملا له کنید.

پوره سیب زمینی به همراه آب لیمو ترش را به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و تفت دهید.

گشنیز خرد شده را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

 

به اندازه نارنگی از خمیر بردارید و با وردنه به صورت دایره ای به قطر نیم سانتی متر روی میزکار باز کنید.

مقداری از مخلوط سیب زمینی و گوشت چرخ کرده را وسط خمیر قرار داده و خمیر را مانند سمبوسه به شکل مثلثی جمع کنید.

بعد از اتمام پیچیدن سمبوسه ها ، تابه ای گود را روی حرارت گذاشته و قدری روغن بریزید که سمبوسه ها در آن شناور شوند و سپس سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلاسس شود و سپس روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه اش کشیده شود.

سمبوسه هندی را میتوانید همراه با سس گوجه تند یا سس فلفل تند و یا سس کچاپ میل نمایید.