طرز تهیه شیرینی وینی مجلسی خوشمزه

شیرینی وینی ، یکی از شیرینی های بین المللی ساده و خوشمره است که میتوانید برای اعیاد آن را تهیه کنید.

شیرینی وینی یکی از شیرینی های خوشمزه بین المللی است که شباهت زیادی به شیرینی های خانگی دارد که برای اعیاد تهیه میکنیم. اصالت این شیرینی متعلق به کشورهای اسکاندیناوی است و معمولا به جای بیسکویت همراه با نوشیدنی های گرم از جمله چای و قهوه سرو می شود.

 

این شیرینی به شکل دایره ای با قیف شکوفه یا رزت زده می شود ولی اگر با قیف به حالت صاف پایپ شود به نام انگشت بادامی یا آلموند فینگر شناخته می شود.

شیرینی وینی را میتوانید  به صورت ساندویچی به همراه کرم پنیری سرو کنید تا حالت مجلسی تری پیدا کند. شما میتوانید برای تهیه شیرینی وینی رنگی از انواع رنگهای خوراکی طبیعی مثل نسکافه، زعفران و کاکائو یا رنگ های ژله ای استفاده کنید.

 

برای تهیه شیرینی وینی نسکافه ای کافیست پودر نسکافه را جایگزین پودر کاکائو کنید یا این که با یک قاشق مرباخوری آب داغ مخلوط کرده و به جای رنگ خوراکی به خمیر اضافه کنید.

برای تهیه شیرینی وینی زعفرانی هم می توانید نوک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده غلیظ را به خمیر شیرینی اضافه کنید.

 

طرز تهیه شیرینی وینی, شیرینی وینی نسکافه ای, شیرینی وینی زعفرانی

 شیرینی وینی کره ای

 

شیرینی وینی

مواد لازم شیرینی وینی

آرد قنادی    300 گرم
کره 250 گرم
سفیده تخم مرغ 40 گرم
پودر قند   100 گرم
نمک 1 پنس
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی وینی

همه مواد را از قبل بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسند.

آرد را الک کنید و کنار بگذارید.

کره ، پودر قند و وانیل را با دور تند همزن به مدت 2 دقیقه بزنید تا سفید رنگ و پفکی شود.

نمک و سفیده تخم مرغ را اضافه کرده 1 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید.

آرد را کم کم اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به خود مواد بدهید.

خمیر را داخل قیف با ماسوره D2  یا M1 ستاره ای یا رزت بریزید.

 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

کف سینی کاغذ روغنی بیندازید و با کمی فاصله شیرینی را به حالت دورانی به شکل دایره های کوچک یا گل رز یا خط صاف ماسوره بزنید.

شیرینی را به مدت 15 – 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کف شیرینی کمی طلایی شود.

بعد از خنک شدن شیرینی را با پودر پسته یا مربا تزئین کنید و در ظرف دلخواهتان بچینید.