طرز تهیه مربای چند میوه خانگی

مربای سیب، هویج، به

مواد لازم مربا سیب، هویج، به برای 8 نفر 

 سیب   نیم کیلو
 هویج   نیم کیلو
به      نیم کیلو
 شکر 1.5 کیلو
هل  1 قاشق غذاخوری
 آبلیمو  1 قاشق غذاخوری
آب  4 لیوان

 

طرز تهیه مربا سیب هویج به

سیب ، هویج و به را درشت رندده کنید و با 4 لیوان آب ولرم در قابلمه ای بزرگ بریزید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.

شکر را اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید بجوشد و به قوام بیاید.

آبلیمو ، هل را اضافه کرده و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید.

دم کنی روی قابلمه بگذارید و صبر کنید 12 ساعت مربا استراحت کند تا میوه ها کاملا به هم مزه بدهد و سپس در ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری نمایید.

 

مربا چند میوه سیب و هویج
مواد لازم مربا سیب و هویج
 هویج  ۲ کیلو
سیب نیم کیلو
 آب لیمو  یک استکان یا آب نارنج یک و نیم استکان
پوست پرتقال ، لیمو یا نارنج رنده شده ریز  نصف قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مربا سیب و هویج

هویج را پوست بگیرید و رنده کنید.

سیب را پوست بگیرید و بهاندازه دلخواه خرد کنید.

کمی اب به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید.

سیب و هویج را اضافه کرده بجوشانید.

شکر را به همراه آبلیمو یا آب نارنج اضافه کنید و صبر کنید تا مربا قوام بیاید.

 

مربا چند میوه هویج و پرتقال

مواد لازم مربا هویج و پرتقال  

هویج فرنگی  یک کیلو
 خلال پرتقال یا نارنج 1 – 2 عدد
شکر  ۱.۵ کیلوگرم
خلال پسته صد گرم
 آب ۴ تا ۶ لیوان

 

طرز تهیه مربا هویج و پرتقال

آب پرتقال را بگیرید و پوست پرتقال را خلالی خرد کنید.

خلال پوست پرتقال را سه بار به مدت 5 دقیقه  بجوشانید و در صورت نیاز چند بار در آب سرد خیس نمایید و آبش را عوض کنید تا تلخی اش گرفته شود. بهتر است این فرایند را از شب قبل شروع کنید.