طرز تهیه کادایف فنجانی مناسب ماه رمضان

در این مطلب به شما طرز تهیه کادایف فنجانی را ارائه میدهیم :

مواد لازم برای کادایف فنجانی:

 کادایف  500 گرم
 کره 200 گرم
 خامه به مقدار لازم
 مغز گردو یا پودر پسته به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه شربت کادایف:

 شکر  4 لیوان
 آب 4 لیوان
لیمو  1-2 قطره

 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی اتریشی

طرز تهیه شربت کادایف:

شکر و آب را با هم مخلوط کنید و اجازه بدهید بجوشد سپس 1-2 قطره لیمو را به آن به اضافه کنید. و اجازه بدهید تا شربت مقداری غلیظ شود.

طرز تهیه کادایف فنجانی:

کادایف را باز کنید و روی آن کره آب شده بریزید و هم بزنید. مقداری داخل فنجان فشار بدهید و روی آن گردو بریزید و دوباره کادایف بگذارید و فشار دهید و بعد آن را بیرون بیاورید تا شکلی زیبا به خود بگیرد.

آن ها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و داخل فر در دمای 180 درجه قرار بدهید تا وقتی روی آن طلایی شد بیرون بیاورید.

بیشتر بخوانید :طرز تهیه شیرینی کراسان فندقی

و روی آن شربت سرد شده بریزید. این دسر باید خودش گرم باشد و شربت آن سرد. اجازه بدهید شربت به خورد کادایف برود و آن را از ظرف خارج کنید و روی آن یک قاشق خامه بگذارید و اگر دوست داشتید مغز گردو یا پودر پسته روی آن بریزید و تزیین کنید.