مواد لازم
- 2 عدد سیب زمینی متوسط
- 1 عدد تخم مرغ آب پز
- 3 عدد هویج تازه بخارپز شده و خلال پهن
- 200 گرم لوبیا سبز بخارپز
- 300 گرم گل کلم بخارپز
- 2 پیمانه بادام زمینی بو داده
- 1 پیمانه شیر نارگیل
- 2 حبه سیر
- 2 قاشق سوپ خوری سس سویا یا تمبر هندی
- 2 عدد خیار در صورت تمایل
طرز تهیه
-
این سالاد را در یک ظرف گرد تهیه کنید و دور آن را با برگ های پهن تزئین کنید
-
لوبیا سبز را درسته می پزیم. گل کلم را به تکه های کوچک تقسیم کرده و می پزیم. سیب زمینی را تمیز می شوییم و پس از پختن برش باریک و گرد می زنیم. هویج ها را پوست کنده پخته خلال درشت خرد می کنیم
-
تخم مرغ را پخته و حلقه کرده
-
برگ های پهن را در صورتی که موجود باشد دور ظرف بچینید گل کلم بخار پز را دور ظرف بچینید
-
سیب زمینی حلقه شده ، لوبیا بخار پز درسته ، هویج خلال شده بخار پز ، و در قسمت آخر تخم مرغ پخته شده را دور تا دور ظرف بچینید
-
سس آماده شده را در کنار سالاد می گذاریم
سس مخصوص این سالاد
-
، بادام زمینی بو داده شده را آسیاب کرده با شیره نارگیل و سیر له شده و سس سویا مخلوط می کنیم. به هم زده و در کاسه ای می ریزیم و در هنگام خوردن سالاد در کنار آن قرار می دهیم