مربای سیب، هویج، به
مواد لازم مربا سیب، هویج، به برای 8 نفر
سیب | نیم کیلو |
هویج | نیم کیلو |
به | نیم کیلو |
شکر | 1.5 کیلو |
هل | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
آب | 4 لیوان |
طرز تهیه مربا سیب هویج به
سیب ، هویج و به را درشت رندده کنید و با 4 لیوان آب ولرم در قابلمه ای بزرگ بریزید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
شکر را اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید بجوشد و به قوام بیاید.
آبلیمو ، هل را اضافه کرده و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید.
دم کنی روی قابلمه بگذارید و صبر کنید 12 ساعت مربا استراحت کند تا میوه ها کاملا به هم مزه بدهد و سپس در ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری نمایید.
مربا چند میوه سیب و هویج
مواد لازم مربا سیب و هویج
هویج | ۲ کیلو |
سیب | نیم کیلو |
آب لیمو | یک استکان یا آب نارنج یک و نیم استکان |
پوست پرتقال ، لیمو یا نارنج رنده شده ریز | نصف قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مربا سیب و هویج
هویج را پوست بگیرید و رنده کنید.
سیب را پوست بگیرید و بهاندازه دلخواه خرد کنید.
کمی اب به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید.
سیب و هویج را اضافه کرده بجوشانید.
شکر را به همراه آبلیمو یا آب نارنج اضافه کنید و صبر کنید تا مربا قوام بیاید.
مربا چند میوه هویج و پرتقال
مواد لازم مربا هویج و پرتقال
هویج فرنگی | یک کیلو |
خلال پرتقال یا نارنج | 1 – 2 عدد |
شکر | ۱.۵ کیلوگرم |
خلال پسته | صد گرم |
آب | ۴ تا ۶ لیوان |
طرز تهیه مربا هویج و پرتقال
آب پرتقال را بگیرید و پوست پرتقال را خلالی خرد کنید.
خلال پوست پرتقال را سه بار به مدت 5 دقیقه بجوشانید و در صورت نیاز چند بار در آب سرد خیس نمایید و آبش را عوض کنید تا تلخی اش گرفته شود. بهتر است این فرایند را از شب قبل شروع کنید.