آموزش درست کردن املت کاهو

طرز تهیه املت کاهو

کاهو ها را برگ کرده تمیز بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافه اش کاملا خارج شود سپس ریز خرد کنید .

تخم مرغ ها را در کاسه ای جداگانه بسکنید و با چنگال هم بزنید که از حالت لختگی خارج شود . نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده مخلوط نمایید.

کاهو را به تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا داغ شود.

مخلوط تخم مرغ و کاهو را به یکباره درون تابه بریزید و با پشت قاشق به صورت یکدست کف تابه پخش کنید و صبر کنید یک طرف املت سرخ شود و خودش را بگیرد.

املت را به چند قسمت تقسیم کنید تا راحت تر برگردانده شود.

طرف دیگر املت را هم کاملا سرخ کنید و سپس در ظرف مورد نظر به همراه برش های گوجه فرنگی و خیارشور سرو کنید.

 

املت کاهو و پنیر

مواد املت کاهو و پنیر 

 

 تخم مرغ زده شده  4 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
 پیاز کوچک ریزخرد شده 1 عدد
 کاهو خرد شده 4 تا 6 برگ
پنیر موزارلا 1/2 لیوان
تکه های فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
 ادویه ایتالیایی یا سبزیجات معطر خشک 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/3 قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم