بیسکاتی چیست؟

بیسکاتی (به انگلیسی :  biscotti) ، بیسکویت بادام سنتی ایتالیایی است که بافتی ترد و برشته دارد و معمولا در کنار نوشیدنی های گرم سرو می شود .

ایتالیایی ها علاقه دارند قبل از خوردن بیسکاتی را داخل نوشیدنی داغ فرو ببرند تا نرم شده و طعمش بهتر در دهان حس شده و خوشمزه تر شود.

 

بیسکاتی دو مرحله پخت دارد و بافتش ترد و کرانچی است.

با استفاده از ترکیب مغزهای دلخواه در خمیر بیسکاتی میتوانید بیسکاتی بادام ، بیسکاتی پسته ، بیسکاتی فندق یا بیسکاتی گردو داشته باشید.

 

بیسکاتی دو رنگ با رویه شکلات

مواد لازم بیسکاتی دو رنگ با رویه شکلات  

آرد ۳ و ⅓ لیوان
 بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
نمک  ۱ قاشق چا یخوری
شکر ۱ لیوان
 تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ½ لیوان
وانیل ½ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
خلال پسته و خلال بادام (اختیاری) به مقدار کافی
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه بیسکاتی دو رنگ با رویه شکلات

2 قاشق غذاخوری از آرد را بردارید  کناری بگذارید.

بقیه آرد را به همراه بکینگ پودر ، نمک ، 3 بار الک کنید.

شکر را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید.

آرد را به حالت تپه ای در آورید و وسطش را باز کنید و تخم مرغ ، وانیل و روغن مایع را درونش بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید تا خمیر در کاسه جمع شود.

 

با نوک انگشت خمیر را ورز دهید تا یکدست و لطیف شود.

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت 2 قاشق آرد را اضافه کرده مخلوط کنید و به قسمت دیگر پودر کاکائو را اضافه کرده و ورز دهید .

برای تهیه بیسکاتی پسته و بیسکاتی بادام میتوانید به سلقه خودتان داخل خمیر خلال پسته و بادام هم اضافه کنید.

 

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیر کاکائویی و خمیر سفید را به یک اندازه روی میز کار رول کنید و کنار هم بچسبانید و سپس به آرامی داخل سینی فر قرار بدهید و به مدت 25  دقیقه در فر بگذارید بپزد.

سینی فر را بعد از پخت بیسکاتی کناری بگذارید تا کاملا خنک شود.

 

شکلات تخته ای را به همراه 1 قاشق روغن مایع روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید و روی بیسکاتی بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود سپس به اندازه دلخواه برش بزنید.

روی بیسکاتی شکلاتی را با پودر پسته ، پودر نارگیل یا خلال بادام تزین نمایید و همراه با چای و قهوه سرو نمایید.

 

 بیسکاتی پرتقال و پسته, طرز تهیه بیسکاتی, بیسکاتی چیست

رسپی بیسکاتی شکلاتی

 

بیسکاتی شکلاتی 

مواد لازم بیسکاتی شکلاتی  
پودر وانیل 0.5 قاشق چای‌خوری
 شکلات چیپسی 1 پیمانه
تخم مرغ  2 عدد
 شکر 14 قاشق غذا خوری
کره 8 قاشق غذا خوری
نمک 0.75 قاشق چای‌ خوری
 جوش شیرین 1 قاشق چای‌ خوری
پودر کاکائو 6 قاشق غذا خوری
آرد سفید 1.75 پیمانه

 

طرز تهیه بیسکاتی شکلاتی

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید.

آرد ، پودر کاکائو ، نمک و جوش شیرین را الک کنید.

کره نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و کرم رنگ شود سپس تخم مرغ ها را حین هم زدن یکی یکی اضافه کنید و وانیل را در آخر به مواد بیفزایید و هر بار صبر کنید مواد کاملا یکدست شوند.

 

شکلات چیپسی و مواد خشک را به کره اضافه کرده و ابتدا با قاشق مخلوط کنید که بیرون نپاشند  و سپس با دور کند همزن مخلوط کنید.

سطح میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر بیسکاتی را به میز کار منتقل کنید و با دست مواد را گلوله کنید و به 2 قسمت مساوی تقسیم نمیاید و هر قسمت را مثل نان باگت لول کنید تا به قد 5 سانتی متر و قطر 2 سانتی متر برسد.

 

خمیر ها را با فاصله در سینی فر قرار دهید  به مدت 35 دقیقه در فر بگذارید بپزد و سطح خمیر سفت شود.

بعد از خارج کردن از فر 5 دقیقه صبر کنید و  سپس با چاقوی تیز به قطعات 2 سانتی برش بزنید و به صورت خوابیده دوباره در سینی بچینید و 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا کاملا ترد و بیسکویتی شود.

بعد از سرد و خشک شدن میتوانید به همراه قهوه ، چای و شیر گرم سرو نمایید.