طرز تهیه رولت مکزیکی

مواد لازم شیرینی رولت مکزیکی شکلاتی

 

مواد لازم نان رولت
 تخم مرغ سه عدد
 شکر ۱۱۰ گرم
آرد ۱۲۰ گرم
 وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
 بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
 شیر ولرم یک چهارم پیمانه
مواد لازم پاند کیک شکلاتی
کره ۱۰۰ گرم
 شکر ۱۵۰ گرم
 وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
 تخم مرغ ۲ عدد
 شیر ۱۵۰ میلی لیتر
 آرد ۲۰۰ گرم
 پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری
 بکینگ پودر دو قاشق چایی خوری
نمک  به مقدار خیلی کم
مواد لازم کرم شکلاتی
 شیر دو پیمانه
شکر ۶ قاشق سوپ خوری
 آرد سفید ۲ قاشق سوپ خوری
 پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری
وانیل به مقدار دلخواه
 کره ۲۵ گرم

 

 دستور پخت رولت مکزیکی, رولت مکزیکی, طرز تهیه رولت مکزیکی

طرز تهیه رولت مکزیکی شکلاتی

 

طرز تهیه شیرینی رولت مکزیکی شکلاتی

برای تهیه خمیر رولت ، فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

تخم مرغ ، شکر و وانیل را مخلوط کرده و 4 دقیقه با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

آرد و بکینگ پودر را مخلوط نموده به ترکیب اضافه نموده هم بزنید.

شیر را اضافه نموده و با استفاده از لیسک مواد را مخلوط کنید.

خمیر رولت را در سینی فر ریخته و به مدت 10 دقیقه در طبقه بالای فر بپزید و سپس کناری بگذارید تا خنک شود.

 

برای تهیه کرم شکلاتی ، آرد ، کاکائو و شکر را مخلوط کرده و سپس شیر سرد را به مواد اضافه کرده و هم بزنید سپس روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید تا به اندازه فرنی غلیظ شود.

کره را به مواد اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن وانیل را هم اضافه کنید.

شعله را خاموش کرده و یک نایلون مستقیما روی کرم شکلاتی بگذارید که در حین سرد شدن رویه نبندد.

 

برای تهیه پاند کیک وسط رولت ، دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد بیاورید و کف قالب پاند کیک را کاغذ روغنی بیندازید.

شکر و وانیل و کره  را مخلوط کنید و 2 دقیقه هم بزنید.

حین هم زدن تخم مرغ ها را یکی یکی و با کمی فاصله اضافه کنید.

آرد ، پودر کاکائو و نمک را با هم الک کرده و به صورت یک در میان با شیر به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

 

مواد کیک را در قالب ریخته و به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد.

برای این که از پخت کیک مطمئن شوید یک خلال دندان وسط کیک فرو کنید اگر خمیری به آن نچسبید یعنی پخت کیک کامل شده است.

کیک را کناری بگذارید تا کاملا خنک شود.