طرز تهیه سالاد گادو

مواد لازم

  • 2 عدد سیب زمینی متوسط
  • 1 عدد تخم مرغ آب پز
  • 3 عدد هویج تازه بخارپز شده و خلال پهن
  • 200 گرم لوبیا سبز بخارپز
  • 300 گرم گل کلم بخارپز
  • 2 پیمانه بادام زمینی بو داده
  • 1 پیمانه شیر نارگیل
  • 2 حبه سیر
  • 2 قاشق سوپ خوری سس سویا یا تمبر هندی
  • 2 عدد خیار در صورت تمایل

طرز تهیه

  1. این سالاد را در یک ظرف گرد تهیه کنید و دور آن را با برگ های پهن تزئین کنید

  2. لوبیا سبز را درسته می پزیم. گل کلم را به تکه های کوچک تقسیم کرده و می پزیم. سیب زمینی را تمیز می شوییم و پس از پختن برش باریک و گرد می زنیم. هویج ها را پوست کنده پخته خلال درشت خرد می کنیم

  3. تخم مرغ را پخته و حلقه کرده

  4. برگ های پهن را در صورتی که موجود باشد دور ظرف بچینید گل کلم بخار پز را دور ظرف بچینید

  5. سیب زمینی حلقه شده ، لوبیا بخار پز درسته ، هویج خلال شده بخار پز ، و در قسمت آخر تخم مرغ پخته شده را دور تا دور ظرف بچینید

  6. سس آماده شده را در کنار سالاد می گذاریم

سس مخصوص این سالاد

  1. ، بادام زمینی بو داده شده را آسیاب کرده با شیره نارگیل و سیر له شده و سس سویا مخلوط می کنیم. به هم زده و در کاسه ای می ریزیم و در هنگام خوردن سالاد در کنار آن قرار می دهیم