طرز تهیه فالوده کرمانی

 

درست کردن فالوده کرمانی نیاز به تجربه دارد پس اگر بار اول خراب شد اصلا نگران نباشید و دوباره امتحان کنید.

مواد لازم برای فالوده کرمانی خانگی

برای  4 نفر

 

آب جوش برای رشته فالوده   5 پیمانه
نشاسته گل  1 پیمانه
آب سرد 1 پیمانه
یخ  یه مقدار لازم
شکر برای شربت فالوده   1 پیمانه
آب برای شربت  1 پیمانه
عرق نعنا   1/2 پیمانه
عرق بیدمشک  1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه

 

طرز تهیه فالوده کرمانی

نشاسته گل را با آب سرد حل کنید.

5 پیمانه آب را داخل قابلمه روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

نشاسته حل شده را به یکباره داخل آب جوش ریخته و با ملاقه به سرعت هم بزنید.

حدود 30 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مایع غلیظ شود و ته نگیرد.

 

داخل کاسه ای بزرگ را از یخ پر کنید ویک آبکش رویش بگذارید. مایه فالوده را داخل آبکش ریخته و با کمک ملاقه از آبکش رد کنید.

اجازه دهید دانه های نشاسته 15 تا 20 دقیقه داخل آب یخ بماند. سپس آبکش نمایید و به کاسه ای دیگر منتقل کنید.

 

برای تهیه شربت فالوده کرمانی شکر را در آب جوش ریخته هم بزنید تا کاملا حل شود.

عرق نعنا، بیدمشک و گلاب را به مواد اضافه کنید.

بعد از خنک شدن کامل ، شربت و چند تکه یخ را به فالوده اضافه کرده نوش جان نمایید.

 

نکات لازم برای تهیه فالوده کرمانی

میتوانید مایه فالوده را داخل چرخ گوش بریزید و زیر آن کاسه ای یخ قراردهید تا مایه داخل آن بریزد.

مایه فالوده داغ به راحتی از سوراخ آبکش رد شده و بلافاصله روی یخ ها خودش را میگیرد و گلوله میشود.

شربت فالوده نیازی به غلیظ شدن ندارد همین که شکر در آب حل شود کافیست.

مقدار شیرینی شربت را میتوانید با ذائقه خودتان کم و زیاد کنید.

فالوده های اضافه را میتوانید با یک لیوان آب در یخچال نگهداری کنید.

بهتر است فالوده آماده شده نیم ساعت در یخچال بماند و سپس سرو شود.

میتوانید از تخم شربتی و خاکشیر در فالوده کرمانی استفاده کنید.