نکات مهم برای رفتن به کافی شاپ

در گذشته، فرهنگ قهوه خانه رفتن در بین مردم بسیاری از شهرها از جمله تهران رواج داشت اما این تفریح، بیشتر تفریحی مردانه بود. با درست شدن کافی شاپ ها و تغییر نگاه و فرهنگ اجتماعی، زن ها نیز وارد قهوه خانه ها، اما نوع امروزی آن، یعنی کافی شاپ ها شدند و همین شاید دلیل تلطیف فضای کافی شاپ ها بیه نسبت قهوه خانه هاست.

چگونه یک کافی شاپ خوب انتخاب کنیم؟

از آن جایی که اشخاص برای هدف های مختلفی به کافی شاپ می آیند، باید امکانات مختلف در کافی شاپ وجود داشته باشد، در غیر این صورت کیفیت آن مناسب نبوده و احساس آرامش نخواهید کرد.

 

برای ورود به کافی شاپ باید از قوانین آن آگاه باشید

کافی شاپ رفتن هم مانند هر رفتار دیگری، فرهنگ خودش را دارد. بنابراین حالا که فصل کافی شاپ بازی است، می خواهیم درباره آن بیشتر بدانیم؛ از فرهنگ نشستن و گپ زدن در کافه تا طراحی و منوی کافی شاپ ها.

 

رفتیم کافی شاپ چی بخوریم؟

شما وقتی به کافی شاپ می روید، معمولاً چه چیزی سفارش میدهید؟ در بسیاری از کافی شاپ ها می توانید هر چیزی که بخواهید سفارش دهید و Barista، کسی که نوشیدنی شما را آماده می کند، می تواند دقیقاً همان را برای شما درست کند، به شرطی که بدانید چطور سفارش بدهید.

 

یکی از خصوصیت های مهم کافی شاپ ها، منوی آنها است. هر چه تنوع آن بیشتر و خوراکی ها خوشمزه تر باشد، مشتری ها لذت بیشتری می برند. بنابراین حتما به منو کافی شاپ ها دقت کنید. علاوه بر این که باید غذاهای جدید را امتحان کنید به این مسئله هم دقت داشته باشید که چقدر شباهت میان منوی کافی شاپ و واقعیت خوراکی که به شما داده می شود وجود دارد. این موردها را می توانید دوستانه به مسئولان کافی شاپ بگویید.

 

آداب کافی شاپ,آداب رفتن به کافی شاپ

تزئین های فضای کافی شاپ که باید در راستای ایجاد آرامش بوده و شلوغ نباشند

 

در اینجا یک سری لغت یاد می گیرید که می‌تواند برایتان بسیار کاربرد داشته باشد:

ابتدا بهتر است در مورد سایزهای مختلف لیوان‌های نوشیدنی بدانید.

به جای اینکه بگویید Small، می‌توانید بگویید: Tall coffee

به جای اینکه بگویید Medium، می‌توانید بگویید: Grande coffee

به جای اینکه بگویید Large، می‌توانید بگویید: Venti

 

وقتی می‌خواهید در نوشیدنی تان دو شات اسپرسو بریزند، می‌توانید بگویید: Double

وقتی می‌خواهید در نوشیدنی تان سه شات اسپرسو بریزند، می‌توانید بگویید: Triple

 

وقتی که قهوهٔ عادی سفارش می‌دهید، معمولاً سه نوع دارد:

Blond, Pike or Dark roast  یا  Mild, Medium or Dark

 

گارسون از شما می پرسد؟ Do you want room‎

یعنی می‌خواهید سر لیوان برای شیر یا خامه کمی خالی باشد؟

 

انواع مختلف شیر وجود دارد که می‌توانید در قهوه تان بریزید:

Non fat, Low fat, whole, organic and Soy

بعضی ها نمی خواهند که قهوه شان کافئین داشته باشد، پس می توانند قهوهٔ بدون کافئین (Decaffeinated) سفارش دهند.

 

قرارهای مناسب کافی شاپ, کارهای ممنوعه در کافی شاپ

کافی شاپ ها مکانی مناسب برای قرارهای کاری هستند

 

این کارها را در کافی شاپ انجام ندهید

بعضی نکات هر چند کوچک به نظر می رسند اما نباید آن ها را در هر محیطی به ویژه کافی شاپ انجام دهید.

 

1) نحوه سفارش در کافی شاپ : هیچ وقت با صدای بلند خدمه و گارسن را صدا نزنید.

 

2) اگر نوشیدنی تان تمام شده به مدت طولانی آن را مقابل تان نگذارید. از گارسون بخواهید فنجان یا لیوان را برداشته و در صورت تمایل نوشیدنی جدیدی برای شما بیاورد. اشغال کردن فنجان ها یا ظرف ها رفتار درستی نیست.

 

3) سعی کنید در کمترین زمان ممکن، سفارش تان را انتخاب کنید و تا قبل از انتخاب کردن آن، گارسون را سر میز صدا نکنید.

 

4) سفارش تان را بنویسید. اگر قرار است دم صندوق سفارش بدهید، حتما سفارش ها را یادداشت کنید تا خودتان و دیگران را در صف سفارش معطل نکنید.

 

5) میز را به موقع ترک کنید. اگر نوشیدن و خوردن شما تمام شده است، میز را ترک کنید. اگر می خواهید در زمان طولانی بنشینید، این نکته را از همان اول به گارسون بگویید.

 

6) روی صورت حساب، کلمه «تشکر» را بنویسید. کار سختی نیست اما بسیار دوستانه و مودبانه است.

 

7) در صورتی که به اینترنت نیاز دارید از آن استفاده کنید، در غیر این صورت دستگاه را خاموش کنید تا دیگران از آن استفاده کنند.

 

نکاتی برای رفتن به کافی شاپ,اصول رفتن به کافی شاپ

منوی کافی شاپ با عکس

 

انواع قهوه در کافی شاپ :

گلاسه 

گلاسه و شیک هر دو ترکیب یکسانی دارند اما در شیک، بستنی و شیر کاملا ترکیب می شوند اما در گلاسه، شیر روی بستنی ریخته می شود. این که گلاسه سفارش دهید یا شیک به سلیقه خودتان است اما شیک طعم متفاوت ‌تری دارد.

 

لاته

نوشیدنی‌ که با شیر داغ و اسپرسو درست می‌شود. شیرین و ملایم بودن طعم این نوشیدنی دو خصوصیت مهم آن است. برای تهیه آن، یک شات اسپرسو را با چند واحد شیر جوشیده مخلوط می کنند و سپس آن را می زنند تا کف ایجاد شود. طعم ملایم این نوشیدنی بسیار عالی است.

 

آیس لاته

همان‌ گونه که از اسم آن پیدا است ترکیب یخ، شیر و قهوه است.

 

آیس کافه

یکی از انواع قهوه است که در آن یخ می ریزند و نوشیدنی مناسبی برای تابستان به شمار می رود.

 

اسپرسو

این نوشیدنی از تحت فشار قرار گرفتن دانه های سیاه قهوه در بخار دستگاه تهیه می شود، بنابراین عطر و طعم آن بسیار عالی است.

 

موکا

جزو قهوه های معروف بر پایه اسپرسو است که به علت داشتن شیر به لانه نیز شباهت داردو از آنجایی که لانه خود بر پایه اسپرسو می توان همه آنها را اعضای یک خانواده دانست.

 

موکا ترکیبی از اسپرسو، شکلات داغ و شیر است. به زیانی ساده تر اگر اسپرسو و هات چاکلت خود را با هم ترکیب کنید نوعی از موکا را به دست آورده اید اما روش ساده و دقیق تری نیز دارد و آن این است که ابتدا مقداری قهوه دم کشیده شده یا اسپرسو (ترجیحا اسپرسو زیرا پایه موکا اسپرسو است) را داخل یک ماگ یا لیوان ریخته و شیر گرم به آن اضافه می شود و در نهایت مقداری شکلات مایع داغ اضافه می شود.

 

کاپوچینو

نوشیدنی‌ که با شیر داغ و اسپرسو درست می شود و روی آن فوم یا کف دارد. معمولا اندازه لیوان کاپوچینو بزرگتر از قهوه و دیگر نوشیدنی های کافئینی است. از نظر ساختاری نوشیدنی کافئینی ملایمی است. برای تهیه آن به نسبت مساوی، اسپرسو، شیر جوشیده و شیر زده و کف کرده را اضافه می کنند.