پخت املت بادمجان

املت بادمجان رژیمی یک شام خوشمزه ، حاضری و کم کالری است که میتواند انتخاب خوبی برای رژیم لاغری باشد. شما میتوانید برای تهیه بادمجان بدون روغن و رژیمی به جای سرخ کردن بادمجان در روغن ، آن را در فر بپزید تا جذب روغن باعث پرکالری شدن شامتان نشود.

 

روش اول پخت املت بادمجان رژیمی

مواد لازم املت بادمجان رژیمی

بادمجان 2 عدد
تخم مرغ   2 عدد
نمک و فلفل  به مقدار لازم

 

املت بادمجان رژیمی, پخت املت بادمجان رژیمی, املت بادمجان

دستور تهیه املت بادمجان رژیمی

طرز تهیه املت بادمجان رژیمی

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

بادمجان ها را به مدت 30 – 40 دقیقه در ظرفی مناسب قرار داده داخل فر بگذارید تا کاملا نرم شوند.

اگر بادمجان درشت استفاده کنید احتمال این که زمان بیشتری برای پخت لازم داشته باشند وجود دارد.

 

بادمجان کباب شده را از فر بیرون آورید و بعد از 10 دقیقه که از حرارت افتاد پوستشان را جدا کنید ولی سرشان را نگه دارید.

با کمک فشار چنگال بادمجان ها را پهن کنید و رویشان نمک و فلفل بپاشید.

 

کف تابه رژیمی را کمی چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کف کند.

بادمجان را داخل تخم مرغ بزنید و در تابه بگذارید و دوطرفش را  برشته کنید.

روش دوم پخت املت بادمجان رژیمی

مواد لازم املت بادمجان رژیمی در فر

برای 2 نفر

 

 زعفران آب کرده  ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
بادمجان ( درشت ) ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

املت بادمجان رژیمی در فر, طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی رژیمی, املت بادمجان بدون روغن

املت بادمجان رژیمی در فر