-
مواد لازم برای دسر پاناکوتا شکلاتی
- خامه 300 میلی لیتر
- شیر 100 میلی لیتر
- ژلاتین 3 ورق یا پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
- شکر 80 گرم
- اسانس وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- شکلات 100 گرم
پاناکوتا شکلاتی از دسرهای ایتالیایی پرطرفداره که هم درست کردنش آسونه و هم همه دوست دارن. این دسر رو میشه از خانواده های پودینگ در نظر گرفت. مواد اولیه ی پاناکوتای شکلاتی کاملا در دسترسه و تهیه ی اونها اصلا سخت نیست. این دسر خوشمزه رو هم به صورت قالبی و هم در ظرف میتونید سرو کنید. در ضمن میتونید پاناکوتای شکلاتی رو با توجه به فصل با میوه های خوش آب و رنگ تزئین کنید. امروز میتونید طرز تهیه ی این دسر خوشمزه ی ایتالیایی رو در ایران کوک ببینید و درست کنید.
مرحله اول:
ورقه های ژلاتین را در ظرف پر از آب سرد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا نرم شوند.
مرحله دوم:
خامه، شیر و شکر را در قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس روی شعله ملایم بگذارید تا بجوشد (عکس 1)
آن را از روی شعله بردارید. شکلات و وانیل را به آن اضافه کنید. (عکس 2)
مواد را هم بزنید تا شکلات ها کاملا آب و حل شوند. (عکس 3)
آب اضافه ی ورقه های ژلاتین را بگیرید و به کرم شکلاتی اضافه کنید. (عکس 4)
مواد را تا زمانی که کاملا یکدست شوند کاملا هم بزنید.
مرحله سوم:
مواد را صاف کنید و در قالب تکی یا کاسه بریزید تا خودش را بگیرد.
مرحله چهارم:
قبل از سرو کردن، قالب یا ظرف را حداقل به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود. بعد از سفت شدن، آن ها را از قالب درآورید و با انواع میوه و یا پودر شکلات تزیین کنید.