سس سزار تاثیر بسیار زیادی بر خوشمزه شدن سالاد سزار می گذارد. شما نمیتوانید با یک سس آماده که از بازار خریداری کرده اید ، سالا سزار فوق العاده ای درست کنید.
در دستور اصلی تهیه سس سزار از تخم مرغ خام و سس ورسترشایر استفاده می شود که ممکن است با ذائقه ایرانی همخوانی نداشته باشد.
ترکیب سس سزار ، میتواند متناسب با ذائقه خودتان تغییر کند. در ادامه مقاله طرز تهیه انواع سس سزار را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید طعمی فوق العاده را تجربه کنید.
در رستوران های ایران معمول سس سزار را با پایه سس مایونز تهیه می کنند. شما میتوانید انواع ترکیب هایی که در ادامه آورده ایم را با هم مخلوط نمایید و در کنار سالاد سزار یا سایر سالادها سرو نمایید.
دستور تهیه سس سزار
روش اول تهیه سس سزار
سس مایونز | ۳ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون بکر (با بو) | ۶ قاشق غذا خوری |
سس خردل | ۱ قاشق غذا خوری |
سرکه | ۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو | ۲ قاشق غذا خوری |
سیر رنده شده | ۱ قاشق چای خوری |
پنیر پارمزان رنده شده | ۴ قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
در این دستور سس مایونز جایگزین تخم مرغ خام شده و سرکه جایگزین سس ورسترشایر شده است. بهتر است برای طعم دادن به سس سالاد سزار از 1 – 2 عدد طعم دهنده استفاده کنید. استفاده بیش از حد از ترکیبات مختلف می تواند مزه سس را تغییر دهد.
روش دوم تهیه سس سزار رستورانی
سس مایونز | 300 گرم |
سس خردل | 100 گرم |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
پنیر پارمسان | 50 گرم |
پوره سیر | 1 قاشق چای خوری |
سس ورچستر | 20 گرم |
روغن زیتون بدون بو | 100 گرم |
نمک و فلفل سیاه | 1 قاشق چای خوری |
زرده تخم مرغ را با پوره سیر هم بزنید تا کرم رنگ شود سپس بقیه مواد را اضافه کرده مخلوط نمایید و روغن زیتون را در آخرین مرحله به سس اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید مقداری آبلیموی تازه به این سس اضافه نمایید.