مواد لازم برای طرزتهیه سوپ عدس:
عدس ریز | 2 پیمانه |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
برنج نیم دانه | نصف پیمانه |
گوشت | 100-200 گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه و دارچین | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ برنج و عدس :
ابتدا پیاز را خیلی ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید در حدی که نرم شوند سپس گوشت را اضافه کنید و با مقداری آب بپزید و اجازه بدهید گوشت نیم پز شود سپس عدس های از قبل خیس خورده را اضافه کنید. و برنج ها را بشویید و اضافه کنید. زمانی که گوشت به طور کامل پخت نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید. می توانید این سوپ را سفت بگیرید مانند آش شله قلمکار و حتی آن را بکوبید اگر دوست نداشتید می توانید آن را شل تر بپزید این کاملا سلیقه ای است.
در مرحله ی آخر پخت دارچین را به آن اضافه کنید.
چاشنی این سوپ لیموترش است که هنگام سرو می توانید به آن اضافه کنید.
سوپ عدس مجارستانی
طرز تهیه سوپ عدس سرماخوردگی مجارستانی