طرز تهیه شیرینی کراسان فندقی

0
417
طرز تهیه کروسان فندقی
طرز تهیه کروسان فندقی

کراسان فندق:

مواد لازم برای کراسان فندق :

 کره ۱۲۵ گرم
 وانیل  ۱/۸ قاشق چایخوری
 شکر ۵۵ گرم
 شکر قهوه ای ۵۰ گرم
 تخم مرغ  ۱ عدد
خامه ۲ قاشق سوپخوری
 فندق خردشده  ۵۵ گرم
 آرد  ۲۶۰ گرم
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر شکر اضافه حدودا ۸۰ گرم

طرز تهیه کراسان فندق :

برای طرز تهیه کراسان فندق یکی از شیرینی های عید نوروز، ابتدا کره، شکر، وانیل، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید.

 

فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدهید. سپس سینی فر را چرب کنید و کنار بگذارید.

 

بعد از یکدست شدن مواد خامه، فندق خردشده، آرد، بکینگ پودر و دارچین را داخل مواد بریزید و خوب مخلوط کنید.

 

خمیر را ورز بدهید تا یکدست شود. سپس داخل یک کیسه نایلونی قرار بدهید و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

 

سپس از خمیر به اندازه ۲ قاشق چایخوری در دست گرد کنید و سپس به شکل استوانه دربیاورید و به شکل هلال فرم دهید و داخل سینی با فاصله بچینید.

 

تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید.

 

شیرینی را بعد از پخت از فر خارج کنید و بعد از ۵ دقیقه از سینی جدا کنید و سپس داخل پودر شکر بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید.

 

این شیرینی را می توانید در دمای محیط به مدت طولانی نگهداری کنید. دقت کنید این شیرینی را در ظرف دردار نگهداری کنید.

 


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید