شیرینی گل مینا یک شیرینی خشک و بسیار زیبا است که می توانید در رنگ ها مختلف آن را تهیه کنید ، دستور تهیه شیرینی گل مینا بسیار ساده است و در صورتی که بخواهید ظاهر زیباتری به این شیرینی بدهید میتوانید از رنگ های خوراکی برای رنگ آمیزی بخشی از خمیر شیرینی و قرار دادن اندازه های مختلف از شیرینی در رنگهای متفاوت روی هم استفاده کنید. شیرینی گل مینا یکی از شیرینی های عید نوروزی است که به دلیل زیبایی ظاهری که دارد بسیار پرطرفدار است.
شیرینی گل مینا
مواد لازم شیرینی گل مینا
کره به دمای محیط رسیده | 200 گرم |
پودر قند | 100 گرم |
پودر کاستارد | 4 قاشق سوپخوری |
آرد | 300 گرم |
آرد ذرت | 1 قاشق سوپخوری |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
بکینگ پودر | 1/2 قاشق چایخوری |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
پوست لیمو ترش رنده شده | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه شیرینی گل مینا
طرز تهیه شیرینی گل مینا
کره و پودر قند را با همزن بزقی بزنید ، وانیل و پوست لیمو را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید تا پف کند و کرم مانند شود.
زرده تخم مرغ را اضافه کرده و در حد این که مواد یکدست شود هم بزنید.
پودر کاستارد را اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط نمایید.
موادخشک را الک کرده و کم کم اضافه کرده و با دست مواد را مخلوط کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
می توانید یک سوم از خمیر را جدا نموده و با رنگ های مجاز خوراکی رنگی کنید .
خمیر ها را به صورت جدا گانه بین دو لایه پلاستیک با وردنه باز کنید.
از دو اندازه قالب بزرگ و کوچک استفاده کنید و تمام خمیر را قالب بزنید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید.
اگر از قالب فشاری استفاده می کنید شیرینی ها مستقیما با قالب فشاری داخل سینی بگذارید و سپس با قالب کوچک خمیر های رنگی را قالب زده و وسط شیرینی ها قرار دهید.
روی شیرینی ها را میتوانید با پسته یا مرواریدهای خوراکی تزئین کنید.
شیرینی ها را به مدت 10 – 15 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید تا بپزند.
برای این که بتوانید خمیرها را راحت تر قالب بزنید میتوانید به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.