طرز تهیه مربا شاتوت

 

 

 

آسان ترین راه برای پخت مربا شاتوت

 

مربای شاتوت

مواد لازم :

شاتوت یک کیلوگرم
شکر دو کیلوگرم
وانیل نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

شاتوت و شکر را به صورت لایه لایه در ظرف لعابی می‌‌ریزیم و ۲۴ ساعت در یخچال قرار می‌‌دهیم تا شاتوت آب بیندازد.
در مربای شاتوت آب نمی‌‌ریزیم. شاتوت را روی حرارت ملایم قرار می‌‌دهیم تا بجوشد بعد از جوشیدن باید مواظب باشیم تا شربت آن سر نرود. حرارت را کم می‌‌کنیم تا ۱۵ دقیقه بجوشد و بعد وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت بر می‌‌داریم.بعد از خنک شدن در ظرف شیشه اى میریزیم . نوش جان
نکته : میوه هاى آبدار نیازى به اضافه کردن آب ندارد.

 

 

بالا