خانه آشپزی طرز تهیه مربا شاتوت

طرز تهیه مربا شاتوت

0
363
مربا شاتوت
مربا شاتوت

 

 

 

آسان ترین راه برای پخت مربا شاتوت

 

مربای شاتوت

مواد لازم :

شاتوت یک کیلوگرم
شکر دو کیلوگرم
وانیل نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

شاتوت و شکر را به صورت لایه لایه در ظرف لعابی می‌‌ریزیم و ۲۴ ساعت در یخچال قرار می‌‌دهیم تا شاتوت آب بیندازد.
در مربای شاتوت آب نمی‌‌ریزیم. شاتوت را روی حرارت ملایم قرار می‌‌دهیم تا بجوشد بعد از جوشیدن باید مواظب باشیم تا شربت آن سر نرود. حرارت را کم می‌‌کنیم تا ۱۵ دقیقه بجوشد و بعد وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت بر می‌‌داریم.بعد از خنک شدن در ظرف شیشه اى میریزیم . نوش جان
نکته : میوه هاى آبدار نیازى به اضافه کردن آب ندارد.

 

 


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید