مواد لازم برای تهیه کیک سیب :
آرد سفيد قنادی | ١.٥ ليوان |
شکر | نصف ليوان |
شیر | نصف ليوان |
روغن مایع | نصف ليوان |
تخم مرغ | ٢ عدد |
وانیل | ١/٤ قاشق چایخوری |
بكينگ پودر | ١ قاشق مرباخوری |
دارچين | ١ قاشق مرباخوری |
پودر قند | ١ قاشق مرباخوری |
سيب | ٢ عدد |
طرز تهیه کیک سیب :
شكر و روغن را با همزن بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود (حدود ٥ دقيقه). تخم مرغ ها را دانه دانه اصافه كردم و هر كدام را يک دقيقه با همزن زدم، وانيل و شير را هم اضافه كردم و كمی هم زدم و همزن را كنار گذاشتم. آرد و بكينگ پودر را با هم مخلوط كردم الک كردم و كم كم به مواد اضافه كردم و با همزن دستی زدم تا مخلوط شود.
در هر قالب یک قاشق از مواد ريختم و یک لايه از سيبی که با دارچين و پودر قند مخلوط كرده بودم را چيدم و بعد دوباره یک لايه از مواد و دوباره سيب.
در فر از قبل گرم شده روی درجه ١٨٠ به مدت ٢٠ دقيقه قرار بدهید بعد از آن تايم كمی هم گريل روشن كردم تا روی آن طلايی شود.
بعد از اينكه سرد شد روی آن پودر قند الک كردم.