طرز تهیه کیک شکلاتی

0
371

واد لازم برای “طرز تهيه كيک شكلاتی” :

 

 آرد  ۲/۵ پیمانه
 شکر ۱/۵ پیمانه 
روغن مایع  ۱/۲ پیمانه 
 شیر  ۱ پیمانه
 وانیل نوک قاشق چایخوری 
 بکینگ پودر  ۲ قاشق غذاخوری
 پودر کاکائو  ۱/۲ پیمانه
 تخم مرغ ۴ عدد 

 

طرز تهیه کیک شکلاتی:

برای پخت کیک شکلاتی کلاسیک، ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و بعد به آن روغن و شیر اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.

سپس آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و کم کم به موادتان اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید فقط در حدی که مواد کیک تان یک دست شود.

بعد قالب را با روغن جداکننده چرب کنید (یک قاشق غذاخوری آرد + نصف قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره نرم شده را با هم مخلوط کنید) و بعد مواد کیک را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدهید. وقتی کیک کلاسیک تان پخت آن را از قالب خارج کنید و روی آن را با گاناش تزیین کنید.

گاناش :

 خامه صبحانه  ۲۰۰ گرم
 شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم 

طرز تهیه گاناش:

خامه را روی حرارت کم بگذارید و شکلات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات داخل خامه ذوب شود و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید کاملا خنک شود و بعد استفاده کنید.

دستور پخت کیک شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کیک بانتیانا :

آرد  یک و یک چهارم پیمانه (لیوان فرانسوی)
کره (روغن مایع)  ۱۰۰ گرم 
شکر  ۳/۴ پیمانه
 تخم مرغ درشت  دو عدد
 پودر کاکائو  ۱/۴ پیمانه
 شیر  ۱/۴ پیمانه
 خامه ۱/۴ پیمانه 
 بکینگ پودر یک قاشق چایخوری 
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
نمک یک پنس


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید