طرز تهیه کیک شکلاتی

واد لازم برای “طرز تهيه كيک شكلاتی” :

 

 آرد  2/5 پیمانه
 شکر 1/5 پیمانه 
روغن مایع  1/2 پیمانه 
 شیر  1 پیمانه
 وانیل نوک قاشق چایخوری 
 بکینگ پودر  2 قاشق غذاخوری
 پودر کاکائو  1/2 پیمانه
 تخم مرغ 4 عدد 

 

طرز تهیه کیک شکلاتی:

برای پخت کیک شکلاتی کلاسیک، ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و بعد به آن روغن و شیر اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.

سپس آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و کم کم به موادتان اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید فقط در حدی که مواد کیک تان یک دست شود.

بعد قالب را با روغن جداکننده چرب کنید (یک قاشق غذاخوری آرد + نصف قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره نرم شده را با هم مخلوط کنید) و بعد مواد کیک را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدهید. وقتی کیک کلاسیک تان پخت آن را از قالب خارج کنید و روی آن را با گاناش تزیین کنید.

گاناش :

 خامه صبحانه  200 گرم
 شکلات تخته ای 200 گرم 

طرز تهیه گاناش:

خامه را روی حرارت کم بگذارید و شکلات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات داخل خامه ذوب شود و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید کاملا خنک شود و بعد استفاده کنید.

دستور پخت کیک شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کیک بانتیانا :

آرد  یک و یک چهارم پیمانه (لیوان فرانسوی)
کره (روغن مایع)  100 گرم 
شکر  3/4 پیمانه
 تخم مرغ درشت  دو عدد
 پودر کاکائو  1/4 پیمانه
 شیر  1/4 پیمانه
 خامه 1/4 پیمانه 
 بکینگ پودر یک قاشق چایخوری 
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
نمک یک پنس