طرز تهیه کیک هویج
کیک هویج از کیک هایی است که اگه مطابق دستور عمل پخته نشود، نتیجه کار جالب نخواهد بود. به دلیل وجود هویج امکان اینکه کیک حالت خمیری و چسبناک به خود بگیرد زیاد است. معمولا مرکز کیک هویج خمیری می شود و کیک به اندازه کافی پف نمی کند که این اتفاق جالبی نیست. بنابراین پیشنهاد می شود که حتما از دستور پیروی کنید و مواد رو کم یا زیاد نکنید این رسپی یکی از دستورهای بی نقص تهیه کیک هویج می باشد که بارها تست شده است پس با خیال راحت این کیک را تهیه کنید و حتما حتما مواد را اندازه کنید و تمام تکات گفته شده را رعایت کنید به خصوص مقدار هویج رنده شده را به هیچ وجه تغییر ندهید.
مواد لازم
- شکر: ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
- تخم مرغ: ۳ عدد
- روغن مایع: نصف لیوان (۷۰ گرم)
- شیر: ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
- دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
- هویج رنده شده: ۱ لیوان
- گردوی خرد شده (درشت): ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
- آرد: ۲ لیوان (۲۵۰ گرم)
- بیکبنگ پودر ۱.۵ ق چای خوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
با این مقدار مواد اولیه می توانیم برای ۸ نفر کیک هویج با گردو بپزیم.
مرحله اول: هم زدن تخم مرغ
-
- ابتدا شکر و تخم مرغ در ظرفی مخلوط کرده و تا وقتی که پف کرده و سفید شوند هم بزنید. شیر و روغن مایع را همجنین اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
مرحله دوم: افزودن آرد
-
- سپس آرد، بیکینگ پودر، وانیل و دارچین را اضافه کرده هم بزنید. بکینگ پودر زیاد نیست چون هویج و گردو هم هست که به پف کردن آن در جهت منفی تاثیرگذار هستند به همین خاطر ۲ قاشق استفاده می کنیم.
مرحله سوم: افزودن هویج
-
- ۱ لیوان هویج رنده شده و ۱ لیوان گردو را اضافه کرده خوب هم بزنید. (گردو رو باید با آرد مخلوط کنید و بعد از آن الک کنید.) با لیسک مواد رو به صورت دورانی با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم: پخت کیک هویج
- مواد را داخل ظرف مورد نظر که با کره یا روغن کاملا چرب کرده اید بریزید. داخل فر که با دمای ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار دهید. پس از ۳۰ دقیقه وقتی پخت با خلال دندان چک کنید شما می توانید کیک هویج را داخل قابلمه نیز بپزید برای این کار از قبل قابلمه را چرب و روی شعله پخش کن قرار دهید تا داغ شود سپس مایه کیک را داخل قابلمه ریخته و بگذارید به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه روی شعله پخش کن پخته و پف کند سپس از قالب خارج و با پودر قند و خامه قنادی تزئین کنید.نوش جان