مواد لازم برای تهیه نودل سبزیجات:
نودل | 2 بسته |
هویج خلالی نازک | 1 عدد بزرگ |
نخود فرنگی و ذرت و لوبیا قرمز پخته شده | 1 پیمانه |
سبزی معطر خشک | 1 قاشق غذاخوری |
پودر کاری و زردچوبه | به مقدار لازم |
پودر گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه نودل سبزیجات :
ابتدا داخل قابلمه 2 لیوان آب بریزید و اجازه بدهید آب بجوشد سپس درون آب جوش هویج ها و پودر گوجه و پودرکاری و نمک و زردچوبه را بریزید و بگذارید بپزند سپس نخود فرنگی پخته شده و ذرت پخته شده و لوبیا را اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از گذشت زمان کوتاهی نودل ها را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدهید با هم مخلوط شوند و بعد از نرم شدن نودل ها سبزی های خشک (جعفری و گشنیز) یا فریز شده را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید همه مواد به خورد هم بروند سفتی و میزان آب نودل به سلیقه ی شما بستگی دارد.
مراحل پخت نودل سبزیجات
نکاتی برای تهیه نودل سبزیجات :
• سبزی ها را در مرحله آخر اضافه کردم که عطر و طعم آن حفظ شود.
• گوجه تازه اضافه نکردم که نودل خیلی نرم وله نشود.
• انتخاب سبزیجات و حبوبات به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.
• من نه روغن نه ادویه نودل نه عصاره ای استفاده نکردم.
• نودل را هیچ وقت آبکش نمی کنم و همیشه مقدار آب را کم در نظر می گیرم که نیاز به آبکش نداشته باشد.