7 مزایای روغن کرچک

روغن کرچک معمولاً به عنوان یک افزودنی در مواد غذایی، داروها و محصولات مراقبت از پوست و همچنین یک روغن صنعتی و یک جزء سوخت بیودیزل مورد استفاده قرار می گیرد.

 

در مصر باستان روغن کرچک به عنوان سوخت در لامپ ها سوزانده می شد و از آن به عنوان یک داروی طبیعی برای درمان بیماری هایی مانند سوزش چشم استفاده می شد و حتی به زنان باردار برای تحریک زایمان داده می شد.

 

امروزه روغن کرچک به عنوان یک درمان طبیعی محبوب برای شرایط عادی مانند یبوست و بیماری های پوستی باقی مانده و معمولاً در محصولات زیبایی طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

در اینجا 7 مزیت و کاربرد روغن کرچک آورده شده است.

 

1. خواص روغن کرچک : یک ملین قدرتمند

شاید یکی از بهترین خواص دارویی برای روغن کرچک به عنوان یک ملین طبیعی باشد. این ماده به عنوان یک داروی مسهل کننده محرک طبقه بندی می شود ، به این معنی که باعث افزایش حرکت ماهیچه هایی می شود که مواد را از طریق روده ها خارج می کنند و به پاکسازی روده ها کمک می کند.

 

ملین های تحریک کننده به سرعت عمل می کنند و معمولاً برای تسکین یبست موقتی استفاده می شوند. هنگامی که از طریق خوراکی مصرف می شود ، روغن کرچک در روده کوچک شکسته می شود و اسید ریچینولیک اسید اصلی چربی موجود در روغن کرچک را آزاد می کند. سپس اسید ریکینولیک توسط روده جذب می شود و باعث تحریک یک اثر ملین قوی می شود.

 

در حقیقت ، مطالعات متعددی نشان داده اند که روغن کرچک می تواند یبوست را درمان دهد. به عنوان مثال ، یک مطالعه نشان داد وقتی افراد مسن روغن کرچک مصرف می کنند ، آنها علائم یبوست را کاهش داده اند ، از جمله فشار کمتری هنگام دفع مدفوع و احساس درد کمتر گزارش شده .

در حالی که روغن کرچک در دوزهای کوچک ایمن به حساب می آید ، مقادیر زیاد می تواند باعث گرفتگی شکم ، حالت تهوع ، استفراغ و اسهال شود.

اگرچه می توان از آن برای رفع یبوست های گاه به گاه استفاده کرد ، روغن کرچک به عنوان درمانی برای مسائل طولانی مدت توصیه نمی شود.