مواد لازم برای تهیه خامه فرم گرفته
- ۴۰۰ گرم خامه صبحانه
- ۱۰۰ گرم شکر
مراحل تهیه خامه فرم گرفته
برای تهیه خامه فرم گرفته اول از همه در پاکت خامه صبحونه رو باز میکنیم و در صورتی که آب اضافه داره اونو دور میریزم و بعد خامه و شکر رو با هم داخل یه کاسه بزرگ میریزیم. چون حجم خامه موقع زدن بیشتر میشه باید کاسه رو بزرگ در نظر بگیریم.
از طرفی بهتره از کاسه استیل استفاده کنیم چون خامه در هنگام زدن باید سرد بمونه اگه کاسه استیل ندارین میتونین بعدا در طی مراحل کار کاسه رو داخل ظرفی که توش یخ ریختین بذارین و مراحل رو ادامه بدین یا جایی خامه رو درست کنین که هوای خنک و رو به سردی داشته باشه.
حالا با یه قاشق یا چنگال خامه و شکر ور فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
بعد ظرف خامه رو برای حدود نیم ساعت داخل فریزر میزاریم و بعد درش میاریم و خامه رو فقط کمی زیر رو میکنیم تا یخ خامه حالت یکنواخت پیدا کنه.
مراحل گذاشتن خامه تو فریزر و زیر رو کردنش رو دو الی سه بار انجام میدیم تا بافت خامه مون مثل تصویر زیر بشه.
حالا همزن رو روی دور تند میذاریم و شروع به همزدن مواد میکنیم در ابتدای کار خامه ما دوباره شل میشه اصلا نگران نباشین.
همینطور که به زدن خامه ادامه میدین خامه کم کم خودش رو میگیره و حجمش هم زیاد شده و سبک میشه. اگه محیط کارتون گرمه حتما ظرف خامه رو داخل یه ظرف یخ بذارین تا خامه سرد بمونه.
انقدر به زدن خامه ادامه بدین تا خامه حسابی فرم بگیره و جای پره های همزن روش بمونه برای رسیدن به یه خامه فرم گرفته خوب و عالی باید حوصله داشته باشین و خسته نشین گاهی همزدن خامه حتی ممکنه تا ۳۰ دقیقه هم طول بکشه.
همینطوری که میبینین خامه در تصویر زیر خوب فرم گرفته.
حالا خامه فرم گرفته ما حاضره و میتونیم برای تزیین انواع کیک ها و دسر ها ازش استفاده کنین. حتی میتونین این خامه رو مجددا تو فریزر بذارین و برای استفاده مجدد وقتی کمی یخش باز شده مجددا بزنینش تا فرمش رو دوباره بدست بیاره.