کیک مافین هویج یک کیک خانگی خوشمزه است که روش پخت بسیار ساده ای دارد. شما برای تهیه خمیر مافین نیازی به همزن برقی ندارید و تمام مراحل را میتوانید به صورت دستی پیش ببرید. از آن جا که بافت خمیر مافین نسبت به کیک غلیظ تر است حتی بی تجربه ترین افراد هم میتوانند به راحتی مافین هویج را در خانه آماده کنند.
در ادامه مقاله انواع آموزش مافین هویج را با شما به اشتراک می گذاریم.
برای تست پخته شدن مافین ها از یک خلال دندان یا سیخ چوبی استفاده کنید. خلال دندان را وسط مافین فرو کنید در صورتی که خمیری به آن نچسبید به این معنی است که پخت کیک کامل شده است.
مافین هویج و دارچین
مواد لازم مافین هویج و دارچین
آرد | یک پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
روغن مایع | دو سوم پیمانه |
تخم مرغ | دو عدد |
بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
دارچین | یک قاشق چایخوری |
هویج | یک عدد متوسط |
مواد لازم برای روی مافین | |
کره | دو قاشق غذاخوری |
شکر | یک قاشق غذاخوری |
آرد | یک تا دوقاشق غذاخوری |
دارچین | کمی |
* منظور از پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی است.
طرز تهیه مافین هویج و دارچین
تخم مرغ ، روغن ، شکر ، وانیل ، دارچین و بکینگ پودر را مخلوط کنید تا یکدست شد.
آرد را الک کرده و کم کم اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود.
هویج رنده شده را به خمیر اضافه کرده به آرامی مخلوط کنید.
مواد موافین را داخل قالب بریزید به طور که کمی از سر قالب خالی بماند.
مواد روی مافین را مخلوط کرده و به طور مساوی رویشان بریزید و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت 18 دقیقه بپزید.
مافین ها را کناری بگذارید تا سرد شوند وسپس از قالب درآورید.
کیک مافین هویج و گردو
مواد لازم مافین هویج و گردو
آرد | ۱ و ¼ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ماست کم چرب | ½ پیمانه |
شکر قهوه ای | ۱ پیمانه |
هویج | ۱ و نیم پیمانه |
مغز گردو | ¼ پیمانه |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
جوش شیرین | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
جوز هندی رنده شده | ¼ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ¼ قاشق چایخوری |
مافین هویج و گردو
طرز تهیه مافین هویج و گردو
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.
برای شروع آموزش مافین هویج و گردو ، تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده و با همزن دستی به مدت 5 – 7 قیقه هم بزنید هر از گاهی کاسه را دور گیری کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن مایع را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر هم بزنید تا یکدست شود.
ماست را اضافه کرده دوباره 1 دقیقه دیگر هم بزنید یکدست شود.
هویج ریز رنده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و جوز هندی ، پودر زنجبیل ، نمک و جوش شیرینی را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و طی 3 مرحله به تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
کپسول های کاغذی را در قالب مافین قرار دهید و دو سوم کپسول ها را از خمیر کیک پر کنید و مغز گردو را به دوقسمت تقسیم کرده روی مایه کیک قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
بعد از این که پخت کامل شد مافین ها را از فر خارج کرده و کناری بگذارید تا کاملا خنک شود.
کیک مافین هویج با روکش پنیری
مواد لازم مافین هویج با روکش پنیری
آرد | 175 گرم |
بکینگ پودر | 2 قاشق چای خوری |
دارچین | یک قاشق چای خوری دارچین |
جوز هندی | یک چهارم قاشق چای خوری |
تخم مرغ زده شده | 3 عدد |
روغن کانولا | 100 گرم |
وانیل | یک قاشق چای خوری |
هویج | 250 گرم |
مواد لازم برای تهیه کرم روی کیک | |
پنیر خامه ایی کم چرب | 75 گرم |
وانیل | یک قاشق چای خوری |
شکر | 50 گرم شکر |
زرد آلو خرد شده | یک مشت |
مافین هویج با روکش پنیری
طرز تهیه مافین هویج با روکش پنیری
آرد ، بکینگ پودر ، جوز هندی و دارچین را مخلوط کرده الک کنید و شکر را به آن ها اضافهکنید.
میان مواد را گود کرده ، تخم مرغ ، روغن ، وانیل و هویج رنده شده را بریزید و مواد را مخلوط نمایید.
داخل کپسولهای کاغذی مافین را با قاشق خمیر بریزید و نیم ساعد در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دید تا بپزد و طلایی شود.
برای تهیه کرم پنیری روی مافین ، پنیر خامه ای ، وانیل و شکر را با همزن بزنید تا یکدست و سبک شود و روی کیک بکشید و رویش را با زردآلوی خرد شده تزئین نمایید.