واد لازم برای “طرز تهيه كيک شكلاتی” :
آرد | 2/5 پیمانه |
شکر | 1/5 پیمانه |
روغن مایع | 1/2 پیمانه |
شیر | 1 پیمانه |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | 2 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 4 عدد |
طرز تهیه کیک شکلاتی:
برای پخت کیک شکلاتی کلاسیک، ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و بعد به آن روغن و شیر اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.
سپس آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و کم کم به موادتان اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید فقط در حدی که مواد کیک تان یک دست شود.
بعد قالب را با روغن جداکننده چرب کنید (یک قاشق غذاخوری آرد + نصف قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره نرم شده را با هم مخلوط کنید) و بعد مواد کیک را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدهید. وقتی کیک کلاسیک تان پخت آن را از قالب خارج کنید و روی آن را با گاناش تزیین کنید.
گاناش :
خامه صبحانه | 200 گرم |
شکلات تخته ای | 200 گرم |
طرز تهیه گاناش:
خامه را روی حرارت کم بگذارید و شکلات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات داخل خامه ذوب شود و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید کاملا خنک شود و بعد استفاده کنید.
دستور پخت کیک شکلاتی
مواد لازم برای تهیه کیک بانتیانا :
آرد | یک و یک چهارم پیمانه (لیوان فرانسوی) |
کره (روغن مایع) | 100 گرم |
شکر | 3/4 پیمانه |
تخم مرغ درشت | دو عدد |
پودر کاکائو | 1/4 پیمانه |
شیر | 1/4 پیمانه |
خامه | 1/4 پیمانه |
بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
وانیل | یک هشتم قاشق چایخوری |
نمک | یک پنس |