فواید خوردن پوست انبه:
پوست میوه ها و سبزیجات به عنوان یک پوشش محافظ برای گوشت نرم و لطیف داخل آن عمل می کند.
اگرچه غالباً دور انداخته می شوند، اما اکثر این پوست ها خوراکی هستند و دارای مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی قدرتمند هستند.
انبه میوه محبوب است که پوست آن معمولاً برداشته می شود و قبل از مصرف دور ریخته می شود.
برخی از افراد استدلال می کنند که پوست انبه – که بسیار مغذی است – باید به دور ریخته شدن باید مصرف شود.
انبه ( Mangifera indica ) میوه ای استوایی است که به دلیل طعم شیرین و محتوای بالای مواد مغذی پرطرفدار است.
تا زمان رسیدن میوه به طور کامل، پوست آن سبز است.
هنگام رسیدن، بسته به نوع انبه، پوست سایه های زرد، قرمز یا نارنجی پیدا می کند.
فواید غذایی انبه کاملاً اثبات شده است. این یک منبع عالی از فیبر، ویتامین های A ، C ، E و B6 و همچنین مواد معدنی پتاسیم و مس است.
انبه همچنین حاوی ترکیبات مختلف گیاهی از جمله آنتی اکسیدان های پلی فنول و کاروتنوئید است.
پوست آن مانند گوشت میوه انبه، بسیار مغذی است.
تحقیقات نشان می دهد که پوست انبه مملو از پلی فنول ها، کاروتنوئیدها، فیبرهای غذایی، ویتامین C، ویتامین E و ترکیبات مختلف گیاهی مفید است.
افرادی که رژیم های غذایی سرشار از ویتامین C، پلی فنول و کاروتنوئید مصرف می کنند، خطر کمتری در بیماری های قلبی، سرطان های خاص و کاهش شناختی دارند.
یک آزمایشی نشان داد که عصاره پوست انبه خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به عصاره گوشت انبه دارد.
علاوه بر این، پوست این میوه های شیرین سرشار از تری ترپن ها و تری ترپنوئیدها است – ترکیباتی که کیفیت ضد سرطان و ضد دیابت را نشان داده اند.
پوست انبه همچنین مملو از فیبر است که برای سلامت دستگاه گوارش و تنظیم گرسنگی مهم است.
در حقیقت، فیبر 45-78٪ از وزن کل پوست انبه را تشکیل می دهد.
فواید پوست انبه برای سلامتی :
در پوست انبه حاوی ویتامین های A و C فراوان است. این ویتامین ها به ساخت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند. کیفیت عالی فیبر پوست انبه آن را به یک تقویت کننده سوخت و ساز عالی تبدیل می کند، که ثابت می کند در کاهش وزن بیش از حد بسیار موثر است. این ماده همچنین حرکات روده را تسهیل می کند و سیستم گوارش را مایع نگه می دارد. مواد مغذی گیاه موجود در پوست انبه حاوی آنتی اکسیدان های خاصی است که با عفونت ها و بیماری های مضر مقابله می کنند. برخی از اجزای موجود در پوست انبه مانند تری ترپن ها و تری ترپنوئیدها سطح قند خون را حفظ می کنند. لایه ها در برابر پیری زودرس مقاومت می کنند و درخششی درخشان به پوست می بخشند. پوست مانگو تقریباً حاوی تمام مواد مغذی موجود در خود میوه است، اما قند، کربوهیدرات و کالری اضافی را از بین می برد که این ممکن است عامل خوبی برای افرادی باشد که بدنبال کاهش وزن هستند.
پوست انبه حاوی مواد شیمیایی خاصی مانند اتیل گالات و پنتاگالویل گلوکوز است که به مهار رشد تومور، کاهش احتمال بیماری های قلبی کمک می کند و همچنین از سلامت کبد محافظت می کند. لایه بردارها همچنین حاوی فلاونوئیدهایی مانند منگیفرین، پروتوکاتئوئیک، گالیک و اسیدهای سرنگی، کوئرستین و کامفرول هستند که به کاهش پیری کمک می کنند و همچنین از سرطان جلوگیری می کنند. مطالعه نشان می دهد که پوست انبه در مقایسه با گوشت دارای پلی فنول است. مواد شیمیایی موجود در پوست انبه به کاهش احتمال سرطان، آب مروارید، آلزایمر و پارکینسون کمک می کند.
پوست دارای آنتی اکسیدان هایی مانند نورآتیریول، منگیفرین ، کوئرستین و رسوراترول است که به شما کمک می کند تا آسیب رادیکال های آزاد ، فعالیت ضد پیری را خنثی کند و همچنین از سرطان جلوگیری می کند. منگیفرین به عنوان یک آنتی اکسیدان، التهاب را کاهش می دهد و همچنین از اشعه های مضر UV خورشید محافظت می کند. همچنین دارای عناصر غذایی گیاهی است. همچنین منبع بزرگی از فیبر است که به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند و همچنین حرکات منظم روده را حفظ می کند.
مطالعه نشان می دهد که پوست انبه حاوی ترکیبی است که رادیکال هایی را که می توانند مشکلات مختلف سلامتی ایجاد کنند، را از بین می برد. برای بدن انسان مفید است. مصرف انبه با پوست، درمانی برای یبوست، اسهال خونی، سوء هاضمه و انبوه است. در هند، پوست انبه را با آب می جوشانند و به عنوان کمکی برای مشکلات التهاب غشای مخاط معده استفاده می کنند. پوست انبه دارای فیبر بالایی است بنابراین برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.