طرز تهیه پیشمه ترکمنی با بکینگ پودر

مواد لازم پیشمه ترکمنی با بکینگ پودر

شکر  ۱ لیوان
شیر  ۱ لیوان
تخم مرغ  ۲ عدد
 کره   ۱ ق غذا خوری
بیکینگ پودر   ۱ ق غذا خوری
گلاب   ۱ ق غذا خوری
 وانیل و پوست پرتقال   به مقدار لازم
آرد  به مقدار لازم

 

پیشمه, طرز تهیه پیشمه, اموزش پیشمه

طرز تهیه شیرینی پیشمه ترکمنی

خواص برنج قهوه ای 

طرز تهیه پیشمه ترکمنی 

آرد را الک کنید و کنار بگذارید.

کره را ذوب کنید و با شکر مخلوط نمایید.

تخم مرغ ها ، وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و به مدت 5 – 7 دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.

شیر گلاب را اضافه کرده و هم بزنید یکدست شود.

نیمی از آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.

بقیه آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست آید که به دست نمی چسبد.

 

اموزش پیشمه, طرز تهیه شیرینی گلستانی پیشمه, پیشمه ترکمنی

آموزش پخت پیشمه ترکمنی

 

در یک شیر جوش روغن بریزید تا داغ شود.

حرارت را ملایم کنید تا پیشمه ترکمنی مغز پخت شود.

به اندازه گردو از خمیر بردارید و گرد کنید و در روغن شناور سرخ کنید و سپس روی کاغذ حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه اش کشیده شود.

سطح پیشمه هنگام سرخ شدن ترک می خورد پس از این بابت نگرانی نداشته باشید.

مقدار شیرینی خمیر را می توانید متناسب با ذائقه خودتان تنظیم کنید.

اگر نیمی از شیر را با ماست جایگزین کنید خمیر شما لطافت بیشتری خواهد داشت.