طرز تهیه کادایف فنجانی مناسب ماه رمضان

0
157
طرز تهیه کادایف فنجانی
موارد مورد نیاز و طرز تهیه کادایف فنجانی

در این مطلب به شما طرز تهیه کادایف فنجانی را ارائه میدهیم :

مواد لازم برای کادایف فنجانی:

 کادایف  ۵۰۰ گرم
 کره ۲۰۰ گرم
 خامه به مقدار لازم
 مغز گردو یا پودر پسته به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه شربت کادایف:

 شکر  ۴ لیوان
 آب ۴ لیوان
لیمو  ۱-۲ قطره

 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی اتریشی

طرز تهیه شربت کادایف:

شکر و آب را با هم مخلوط کنید و اجازه بدهید بجوشد سپس ۱-۲ قطره لیمو را به آن به اضافه کنید. و اجازه بدهید تا شربت مقداری غلیظ شود.

طرز تهیه کادایف فنجانی:

کادایف را باز کنید و روی آن کره آب شده بریزید و هم بزنید. مقداری داخل فنجان فشار بدهید و روی آن گردو بریزید و دوباره کادایف بگذارید و فشار دهید و بعد آن را بیرون بیاورید تا شکلی زیبا به خود بگیرد.

آن ها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید تا وقتی روی آن طلایی شد بیرون بیاورید.

بیشتر بخوانید :طرز تهیه شیرینی کراسان فندقی

و روی آن شربت سرد شده بریزید. این دسر باید خودش گرم باشد و شربت آن سرد. اجازه بدهید شربت به خورد کادایف برود و آن را از ظرف خارج کنید و روی آن یک قاشق خامه بگذارید و اگر دوست داشتید مغز گردو یا پودر پسته روی آن بریزید و تزیین کنید.


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید