-
مواد لازم برای کیک آلبالو
-
- شکر 200 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- کره یا مارگارین 140 گرم
- آرد 250 گرم
- بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- ماست 200 گرم
- آلبالوی بدون هسته 250 گرم
- پودر نان به مقدار کافی
مرحله اول:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالبی با سایز حدوداً ۲۰ در ۲۸ سانتی را با کمی کره ذوب شده چرب کنید و کف آن اندکی آرد بپاشید.
مرحله دوم:
کره و شکر را در کاسهای بریزید و با همزن خوب بزنید تا سبک شود و رنگ آن روشن شود. سپس تخممرغها را داخل آن بشکنید و ماست را هم اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم:
بعد از آن آرد و بیکینگ پودر را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و آن را زیر و رو نمایید تا آرد با بقیه مواد مخلوط شود.
مرحله چهارم:
مقداری پودر نان را داخل بشقابی بریزید و آلبالوها را در پودر نان بغلتانید. این کار باعث خواهد شد که آلبالوها به کف ظرف نروند.
مرحله پنجم:
خمیر را در داخل قالب بریزید و آلبالوها را روی خمیر به طور منظم بچینید. قالب را در فر قرار دهید تا کیک آلبالو پخته شود (حدود ۳۰–۴۰ دقیقه). پخته بودن کیک را با فرو کردن خلال دندان در کیک تست کنید.