طرز تهیه املت کاهو
کاهو ها را برگ کرده تمیز بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافه اش کاملا خارج شود سپس ریز خرد کنید .
تخم مرغ ها را در کاسه ای جداگانه بسکنید و با چنگال هم بزنید که از حالت لختگی خارج شود . نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده مخلوط نمایید.
کاهو را به تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا داغ شود.
مخلوط تخم مرغ و کاهو را به یکباره درون تابه بریزید و با پشت قاشق به صورت یکدست کف تابه پخش کنید و صبر کنید یک طرف املت سرخ شود و خودش را بگیرد.
املت را به چند قسمت تقسیم کنید تا راحت تر برگردانده شود.
طرف دیگر املت را هم کاملا سرخ کنید و سپس در ظرف مورد نظر به همراه برش های گوجه فرنگی و خیارشور سرو کنید.
املت کاهو و پنیر
مواد املت کاهو و پنیر
تخم مرغ زده شده | 4 عدد |
روغن زیتون | 1 قاشق غذا خوری |
پیاز کوچک ریزخرد شده | 1 عدد |
کاهو خرد شده | 4 تا 6 برگ |
پنیر موزارلا | 1/2 لیوان |
تکه های فلفل قرمز | 1 قاشق غذاخوری |
ادویه ایتالیایی یا سبزیجات معطر خشک | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | 1/3 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | به میزان لازم |