مواد لازم برای تهیه فرنی با نشاسته ذرت و آرد برنج برای دو نفر
- شیر ۲ لیوان
- شکر ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
- آرد برنج یک و نیم قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت یک و نیم قاشق غذاخوری
- گلاب ۳ قاشق غذاخوری یا بجاش کمی وانیل یا پودر هل
- خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری (قابل حذفه اما هم خوش طعم تر میشه هم روی فرنی وقتی سرد شه ترک نمیخوره)
- زعفران غلیظ ۱ قاشق غذاخوری به دلخواه
- پودر کاکائو ۱ قاشق مرباخوری به دلخواه
- کمی شکلات تخته ای یا سکه ای به دلخواه
برای نفرات بیشتر نسبت ها رو به یک اندازه زیاد کنید.
آموزش دستور پخت فرنی با نشاسته ذرت و آرد برنج
برای شروع ابتدا شیر، شکر، نشاسته ذرت و آرد برنج رو اول با هم مخلوط کنین تا تقریبا یکدست شه.
بعد روی حرارت ملایم بذارین و مدام هم بزنین تا غلیظ شه، بعد بهش گلاب و خامه اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شه و از روی حرارت بردارین.
به دلخواه به سه قسمت تقسیم کنید و به یکیش زعفران و به یکیش پودر کاکائو و به دلخواه شکلات اضافه کنید و به قسمت هم ساده بمونه.
اگه خواستید پودر کاکائو کاملا یکدست بشه و اصلا دیده نشه، اول پودر کاکائو رو با کمی آب رقیق کنید بعد به #فرنی اضافه کنید.
لایه لایه دسر رو داخل ظرف سرو بریزین.
میتونین گرم سرو کنین یا بذارین تو یخچال خنک شه بعد میل کنین.