طرز تهیه هویچ پلو

مرحله اول

برنج را به همراه مقداری نمک در آب بخیسانید. پوست هویج‌ها را بگیرید و آن‌ها را با رنده درشت رنده کنید.
مرحله دوم

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید، روغن را درون آن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود. هویج‌های رنده شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی تفت دادن، شکر را درون یک پیمانه آب جوش حل کنید و سپس آن را به هویج‌ها اضافه کنید. اجازه دهید آن‌ها روی حرارت بمانند، محلول آب و شکر بجوشد و هویج‌ها پخته شوند.
مرحله سوم

در انتها زعفران ساییده شده را به آن‌ها اضافه کنید و بعد از دو قل، مایه هویج پلو را از روی گاز بردارید.
مرحله پهارم

پیاز را پوست گرفته و رنده کنید سپس گوشت را به آن اضافه کنید. کمی نمک، فلفل و دارچین روی آن بپاشید و گوشت را با پیاز خوب ورز دهید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند. بعد از ورز دادن، مواد را به صورت کوفته‌های کوچک در آورید. کوفته‌ها را درون مقدار کمی روغن قرار دهید تا تفت بخورند و پخته شوند. سپس آن را به مایه هویچ پلو اضافه کنید.
مرحله پنجم

درون قابلمه‌ای مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. برنج خیسانده شده را به آن اضافه کنید و بعد از مدتی جوشیدن آن را آبکش کنید. قابلمه‌ای بزرگ انتخاب کنید. درون آن نیم پیمانه آب و روغن بریزید و نان یا سیب زمینی را ته قابلمه بچینید. برنج، مایه هویج پلو و گوشت قلقلی را به صورت لایه لایه درون قابلمه بریزید و این کار را تا تمام شدن موادتان ادامه دهید. در آخر روی برنج کمی روغن بریزید و اجازه دهید تا آن دم بکشد و آن را سرو کنید.
مرحله ششم

برای تزیین این غذا می‌توانید از خلال پسته تفت داده شده و برنج زعفرانی استفاده کنید.
مرحله هفتم

می‌توانید گوشت هنگام پخت برنج لا به لای آن نریزید و هنگام سرو برای تزیین از آن استفاده کنید.
مرحله اول

برنج را به همراه مقداری نمک در آب بخیسانید. پوست هویج‌ها را بگیرید و آن‌ها را با رنده درشت رنده کنید.
مرحله دوم

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید، روغن را درون آن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود. هویج‌های رنده شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی تفت دادن، شکر را درون یک پیمانه آب جوش حل کنید و سپس آن را به هویج‌ها اضافه کنید. اجازه دهید آن‌ها روی حرارت بمانند، محلول آب و شکر بجوشد و هویج‌ها پخته شوند.
مرحله سوم

در انتها زعفران ساییده شده را به آن‌ها اضافه کنید و بعد از دو قل، مایه هویج پلو را از روی گاز بردارید.
مرحله پهارم

پیاز را پوست گرفته و رنده کنید سپس گوشت را به آن اضافه کنید. کمی نمک، فلفل و دارچین روی آن بپاشید و گوشت را با پیاز خوب ورز دهید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند. بعد از ورز دادن، مواد را به صورت کوفته‌های کوچک در آورید. کوفته‌ها را درون مقدار کمی روغن قرار دهید تا تفت بخورند و پخته شوند. سپس آن را به مایه هویچ پلو اضافه کنید.
مرحله پنجم

درون قابلمه‌ای مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. برنج خیسانده شده را به آن اضافه کنید و بعد از مدتی جوشیدن آن را آبکش کنید. قابلمه‌ای بزرگ انتخاب کنید. درون آن نیم پیمانه آب و روغن بریزید و نان یا سیب زمینی را ته قابلمه بچینید. برنج، مایه هویج پلو و گوشت قلقلی را به صورت لایه لایه درون قابلمه بریزید و این کار را تا تمام شدن موادتان ادامه دهید. در آخر روی برنج کمی روغن بریزید و اجازه دهید تا آن دم بکشد و آن را سرو کنید.
مرحله ششم

برای تزیین این غذا می‌توانید از خلال پسته تفت داده شده و برنج زعفرانی استفاده کنید.
مرحله هفتم

می‌توانید گوشت هنگام پخت برنج لا به لای آن نریزید و هنگام سرو برای تزیین از آن استفاده کنید.
مرحله اول

برنج را به همراه مقداری نمک در آب بخیسانید. پوست هویج‌ها را بگیرید و آن‌ها را با رنده درشت رنده کنید.
مرحله دوم

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید، روغن را درون آن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود. هویج‌های رنده شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی تفت دادن، شکر را درون یک پیمانه آب جوش حل کنید و سپس آن را به هویج‌ها اضافه کنید. اجازه دهید آن‌ها روی حرارت بمانند، محلول آب و شکر بجوشد و هویج‌ها پخته شوند.
مرحله سوم

در انتها زعفران ساییده شده را به آن‌ها اضافه کنید و بعد از دو قل، مایه هویج پلو را از روی گاز بردارید.
مرحله پهارم

پیاز را پوست گرفته و رنده کنید سپس گوشت را به آن اضافه کنید. کمی نمک، فلفل و دارچین روی آن بپاشید و گوشت را با پیاز خوب ورز دهید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند. بعد از ورز دادن، مواد را به صورت کوفته‌های کوچک در آورید. کوفته‌ها را درون مقدار کمی روغن قرار دهید تا تفت بخورند و پخته شوند. سپس آن را به مایه هویچ پلو اضافه کنید.
مرحله پنجم

درون قابلمه‌ای مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. برنج خیسانده شده را به آن اضافه کنید و بعد از مدتی جوشیدن آن را آبکش کنید. قابلمه‌ای بزرگ انتخاب کنید. درون آن نیم پیمانه آب و روغن بریزید و نان یا سیب زمینی را ته قابلمه بچینید. برنج، مایه هویج پلو و گوشت قلقلی را به صورت لایه لایه درون قابلمه بریزید و این کار را تا تمام شدن موادتان ادامه دهید. در آخر روی برنج کمی روغن بریزید و اجازه دهید تا آن دم بکشد و آن را سرو کنید.
مرحله ششم

برای تزیین این غذا می‌توانید از خلال پسته تفت داده شده و برنج زعفرانی استفاده کنید.
مرحله هفتم

می‌توانید گوشت هنگام پخت برنج لا به لای آن نریزید و هنگام سرو برای تزیین از آن استفاده کنید.