در این مطلب به شما طرز تهیه کادایف فنجانی را ارائه میدهیم :
مواد لازم برای کادایف فنجانی:
کادایف | 500 گرم |
کره | 200 گرم |
خامه | به مقدار لازم |
مغز گردو یا پودر پسته | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه شربت کادایف:
شکر | 4 لیوان |
آب | 4 لیوان |
لیمو | 1-2 قطره |
بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی اتریشی
طرز تهیه شربت کادایف:
شکر و آب را با هم مخلوط کنید و اجازه بدهید بجوشد سپس 1-2 قطره لیمو را به آن به اضافه کنید. و اجازه بدهید تا شربت مقداری غلیظ شود.
طرز تهیه کادایف فنجانی:
کادایف را باز کنید و روی آن کره آب شده بریزید و هم بزنید. مقداری داخل فنجان فشار بدهید و روی آن گردو بریزید و دوباره کادایف بگذارید و فشار دهید و بعد آن را بیرون بیاورید تا شکلی زیبا به خود بگیرد.
آن ها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و داخل فر در دمای 180 درجه قرار بدهید تا وقتی روی آن طلایی شد بیرون بیاورید.
بیشتر بخوانید :طرز تهیه شیرینی کراسان فندقی
و روی آن شربت سرد شده بریزید. این دسر باید خودش گرم باشد و شربت آن سرد. اجازه بدهید شربت به خورد کادایف برود و آن را از ظرف خارج کنید و روی آن یک قاشق خامه بگذارید و اگر دوست داشتید مغز گردو یا پودر پسته روی آن بریزید و تزیین کنید.