پاستا تورتلینی ( به انگلیسی : Tortellini ) ، یکی از پاستاهای اصیل ایتالیایی است که به شکل حلفه ای شکل و مغز پر درون خمیر است.
مواد لازم پاستا تورتلینی با سس قارچ
برای 4 نفر
پاستا تورتلینی | ۱ بسته |
ران مرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
ادویه دلخواه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
قارچ | ۱۰ عدد |
نمک | به میزان لازم |
آبلیمو | ۱ قاشق غذا خوری |
اسفناج | ۳۰۰ گرم |
پنیر خامه ای | ۵۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذا خوری |
ریحان تازه ( یا ریحان خشک ) | ۱ مشت ( ۱ قاشق غذا خوری ) |
طرتهیه پاستا تورتلینی با سس قارچ
پیاز را چهار قاچ کنید.
استخوان های ران مرغ را جدا کنید و با پیاز چرخ کنید و ادویه بزنید.
گوشت چرخ کرده را ورز دهید تا حالت چسبنده پیدا کند و رویش را بپوشانید یک ساعت کنار بگذارید.
بعد از استرحت از مواد به شکل قلقلی آماده کنید و با کمی روغن سرخ کنید.
قارچ ها را حلقه کنیدو با روغن خیلی کم ، نمک و چند قطره آبلیمو روی حرارت بالا سرخ کنید که آب نیندازد و سیاه نشود.
در همان تابه اسفناج خرد شده را جداگانه بریزید و تفت ددهید تا به روغن بیفتد.
پنیر خامه ای و پنیر صبحانه را اضافه کنید.
ریحان را خرد کره به قارچ اضافه کنید و فلفل و نمک بزنید.
تمام مواد را مخلوط کنید و پاستای آبکش شده را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر بپزید.
پاستا تورتلینی با نخود
مواد لازم پاستا تورتلینی با نخود
پاستا تورتلینی | 680 گرم |
نخود فرنگی | 280 گرم |
کره | 2 قاشق سوپ خوری |
سیر | 1 حبه |
پنیر پارمزان | نصف پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه پاستا تورتلینی با نخود
نخود فرنگی را آب پز کنید.
پاستا را مطابق دستور پشت بسته بپزید و آب پز کنید.
یک حبه سیر را رنده کنید و با 2 قاشق غذاخوری کره در قابلمه تفت دید.
پاستا را به قابلمه اضافه کرده هم بزنید و سپس نخود فرنگی ، پنیر و آب پاستا را به همراه کمی نمک و فلفل اضفه نمایید و هم بزندی تا غلیظ شود.
میتوانید در آخر مقداری پنیر پیتزا روی بشقاب پاستا بپاشید.
طرز تهیه پاستا تورتلینی