پاستا تورتلینی چیست؟

پاستا تورتلینی ( به انگلیسی : Tortellini ) ، یکی از پاستاهای اصیل ایتالیایی است که به شکل حلفه ای شکل و مغز پر درون خمیر است.

مواد لازم پاستا تورتلینی با سس قارچ 

برای 4 نفر

 پاستا تورتلینی    ۱ بسته
 ران مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
ادویه دلخواه به میزان لازم
 روغن  به میزان لازم
قارچ ۱۰ عدد
نمک به میزان لازم
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
اسفناج ۳۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۲ قاشق غذا خوری
ریحان تازه ( یا ریحان خشک ) ۱ مشت ( ۱ قاشق غذا خوری )

بیسکاتی چیست؟

طرتهیه پاستا تورتلینی با سس قارچ

پیاز را چهار قاچ کنید.

استخوان های ران مرغ را جدا کنید و با پیاز چرخ کنید و ادویه بزنید.

گوشت چرخ کرده را ورز دهید تا حالت چسبنده پیدا کند و رویش را بپوشانید یک ساعت کنار بگذارید.

بعد از استرحت از مواد به شکل قلقلی آماده کنید و با کمی روغن سرخ کنید.

 

قارچ ها را حلقه کنیدو با روغن خیلی کم ، نمک و چند قطره آبلیمو روی حرارت بالا سرخ کنید که آب نیندازد و سیاه نشود.

در همان تابه اسفناج خرد شده را جداگانه بریزید و تفت ددهید تا به روغن بیفتد.

 

پنیر خامه ای و پنیر صبحانه را اضافه کنید.

ریحان را خرد کره به قارچ اضافه کنید و فلفل و نمک بزنید.

تمام مواد را مخلوط کنید و پاستای آبکش شده را اضافه کرده و دو دقیقه  دیگر بپزید.

 

پاستا تورتلینی با نخود

مواد لازم پاستا تورتلینی با نخود

پاستا تورتلینی  680 گرم
 نخود فرنگی 280 گرم
کره  2 قاشق سوپ خوری
سیر 1 حبه
 پنیر پارمزان نصف پیمانه
 نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه پاستا تورتلینی با نخود

نخود فرنگی را آب پز کنید.

پاستا را مطابق دستور پشت بسته بپزید و آب پز کنید.

یک حبه سیر را رنده کنید و با 2 قاشق غذاخوری کره در قابلمه تفت دید.

پاستا را به قابلمه اضافه کرده هم بزنید و سپس نخود فرنگی ، پنیر و آب پاستا را به همراه کمی نمک و فلفل اضفه نمایید و هم بزندی تا غلیظ شود.

میتوانید در آخر مقداری پنیر پیتزا روی بشقاب پاستا بپاشید.

 

پاستا شکم پر ایتالیایی, طرز تهیه پاستا تورتلینی, طرز تهیه پاستای تورتلینی با مرغ

طرز تهیه پاستا تورتلینی