طرز تهیه انواع غذا با ران مرغ خوشمزه

انواع غذا با ران مرغ طرفداران بسیار زیادی دارد ، غذا با ران مرغ همیشه یک غذای مجلسی و پرطرفدار محسوب می شود و مزیت آن علاوه بر همه پسند بودنش این است که زمان پخت بسیار کمی از شما می گیرد.

ران مرغ یکی از در دسترس ترین گوشت ها است که زمان پخت نسبتا کمتری نسبت به گوشت قرمز نیاز دارد  و شما می توانید انواع غذا با ران مرغ پخته و خوشمزه را به سادگی در خانه تهیه کنید. در ادامه مقاله ایده هایی متنوع از آموزش انواع غذا با ران مرغ در فر را با شما  در میان می گذاریم تا با توجه به سلیقه و ذائقه خودتان آن ها را انتخاب کرده و بپزید.

 

غذا با ران مرغ سوخاری

مواد لازم غذا با ران مرغ سوخاری

ران مرغ: 5 عدد

 

زعفران حل شده  به مقدار لازم
آرد 1 پیمانه
روغن به مقدار لازم
 تخم مرغ 2
 نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سوخاری 1پیمانه

 

 فست فود با ران مرغ, طرز تهیه ران مرغ مجلسی, غذا با ران مرغ با برنج

طرز تهیه غذا با ران مرغ سوخاری

 

طرز تهیه غذا با ران مرغ سوخاری

روی ران ها از دو طرف یک برش تا استخوان بدهید ولی مراقب باشید که گوشت از استخوان جدا نشود.

مخلوط نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران حل شده را با تخم مرغ هم بزنید تا یکدست شود.

ران ها را در آرد بگردانید سپس در مایه تخم مرغ بزنید و بعد در آرد سوخاری بگردانید و تکان دهید که آرد اضافه اش گرفته شود سپس در روغن زیاد به طوری که روی ران ها را بگیرد سرخ کنید تا هر دو طرف ران مرغ برشته شود.

 

غذا با ران مرغ و بادمجان

مواد لازم غذا با ران مرغ و بادمجان

 

ران مرغ ۲ عدد
بادمجان ۴ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ  + ۱ عدد کوچک
سیر ۴ حبه
گوجه فرنگی ۳ عدد
 نمک، زردچوبه، دارچین، زنجبیل و روغن به میزان لازم

 

 تهیه انواع غذا با ران مرغ, غذا با ران مرغ و بادمجان, ران مرغ بریان

غذا با ران مرغ و بادمجان

 

طرز تهیه غذا با ران مرغ و بادمجان

ران مرغ را با یک عدد پیاز کوچک ، یک حبه سیر و نمک و زردچوبه بپزید.

بادمجان را پوست گرفته حلقه کرده و سرخ کنید.

یک پیاز بزرگ را خرد کنید با سیر خرد شده تفت دهید.

ورقه های بادمجان سرخ شده را کف تابه چیده رو رویش را با سیر پیاز تفت داده شده و سپس یک لایه گوجه حلقه شده بپوشایند.

 

آب مرغ را جدا کنید و به تابه اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا بادمجان بپزد و روغن بیندازد.

ران مرغ و بادمجان را کنار هم سرو کنید.

می توانید 5 دقیقه آخر پخت بادمجان ها ، ران مرغ را اضافه کنید تاداغ شود.

خوراک مرغ و بادمجان را می توانید بدون برنج به همراه نان و سبزی میل نمایید.

 

غذا با ران مرغ و سیب زمینی – ران مرغ دروغین 

مواد لازم غذا با ران مرغ و سیب زمینی

 

ران مرغ ۸ عدد
 سیب‌زمینی آب‌ پز ۴ عدد
پنیر موتزارلا به میزان دلخواه
 تخم‌مرغ ۳ عدد
آرد گندم ۱ پیمانه
 آرد سوخاری ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
 روغن سرخ‌کردنی  به میزان لازم
پیاز و آبلیمو برای مزه‌ دار کردن مرغ  به میزان لازم

 

طرز تهیه انواع غذا با ران مرغ, فست فود با ران مرغ, طرز تهیه ران مرغ مجلسی

طرز تهیه غذا با ران مرغ و سیب زمینی

 

طرز تهیه غذا با ران مرغ و سیب زمینی – ران مرغ دروغین

ران مرغ را بشویید ، پوستش را بگیرید و با آب پیاز ، نمک ، فلفل و آبلیمو مزه دار کرده و به مدت 2 ساعت در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.

ران مرغ مزه دار شده را در یک تابه نچسب کمی سرخ کنید سپس 1 لیوان آب جوش به آن اضافه کرده در تابه را بگذارید به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.

برای تهیه ران مرغ دروغین ، اجازه دهید ران مرغ سرد شود و سپس گوشتش را کاملا خرد کرده  با سیب زمینی آب پز رنده شده ، پنیر موزارلا ، نمک و فلفل مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند.

 

مایه گوشت مرغ و سیب زمینی را با دست به شکل ران مرغ دور استخوان ها فرم دهید .

سه ظرف مجزا بردراید و در یکی تخم مرغ هم زده ، یکی آرد گندم و در یکی آرد سوخاری بریزید.

مرغ های فرم گرفته را در آرد گندم بزنید سپس در تخم مرغ و در آخر داخل آرد سوخاری بغلتانید.

ران های مرغ را در روغن داغ و فراوان به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.

 

غذا با ران مرغ بدون برنج – ران مرغ بریان 

مواد لازم غذا با ران مرغ بدون برنج – ران مرغ بریان

 

 ران مرغ پوست کنده  ۸ الی ۱۰ عدد
 آب لیمو ترش تازه   ۱ قاشق غذاخوری
ماست کم چربی ۱ پیمانه
سیر ۲ حبه
زنجبیل تازه رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا  ۱ قاشق غذاخوری
پول بیبر (فلفل ترکی) ۱ قاشق غذاخوری
 نعنای خشک  ۱ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
کره و زعفران دم کرده در صورت دلخواه

 

 تهیه انواع غذا با ران مرغ, غذا با ران مرغ و بادمجان, ران مرغ بریان

طرز تهیه غذا با ران مرغ بدون برنج

 

طرز تهیه غذا با ران مرغ بدون برنج – ران مرغ بریان

تمام قسمت های ران ها را با آب لیموترش آغشته کنید.

در یک کاسه ماست و سیر له شده ، زنجبیل ، پاپریکا ، نعنای خشک ، پول بیبر و نمک را با هم مخلوط کنید.

تمام سطح مرغ ها را به این مواد آغشته کرده و رویشان را بپوشانید و به مدت 1 – 24 ساعت در بخچال بگذارید مزه دار شود.

 

این غذا با ران مرغ در فر تهیه می شود بنابراین روغنی مصرف نمی کند.

فر را با بیشترین دمای ممکن روشن کنید تا گرم شود.

ظرفی مناسب برای برسان کردن مرغ ها داخل فر بگذارید تا گرم شود.

مرغ ها را از مایع خارج کرده و اضافه مایع را از آن ها بیرید و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا یک طرفش برشته شود.

 

 

بالا