شیرینی دلبرو ، شیرینی سنتی شهر لار است که برای عید نوروز طبخ می شود. این شیرینی نرم و خوشمزه ، شباهت زیادی به پیراشکی دارد ، خمیرش فوری آماده شده و در روغن سرخ می شود و در انتها رویش را با پودر قند می پوشانند. اگر میخواهید روغن کمتری مصرف کنید بعد از سرخ کردن ، شیرینی ها را روی کاغذ حوله ای بگذارید تا همزمان با خنک شدن روغن اضافه شان گرفته شود.
شیرینی دلبرو لاری
شیرینی دلبرو
مواد لازم شیرینی دلبرو
آرد سفید | ۵۰۰ گرم |
روغن جامد یا قنادی | ۲۰۰ گرم |
آب | ۲ لیوان |
پودر هل | ۱ قاشق چای خوری |
پودر نارگیل نرم | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
دستور تهیه شیرینی دلبرو
طرز تهیه شیرینی دلبرو
آرد الک شده را با روغن مخلوط کنید و سپس آب ولرم را کم کم اضافه نمایید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید .
بسته به کیفیت آرد ممکن است آب کمتر یا بیشتری نسبت به دستور نیاز داشته باشید.
خمیر را با وردنه روی سطحی که آرد پاشی کرده اید باز کنید و با لیوان قالب بزنید.
روی نصف دایره پودر نارگیل و پودر هل بریزید و نصف دیگر خمیر را روی مواد برگردانید و با کمک دست یا چنگال لبه های خمیر را به هم بچسبانید.
درون شیر جوش به اندازه ای روغن بریزید که شیرینی در آن غوطه ور شود سپس روی شعله ملایم بگذازد تا داغ شود و شیرینی ها را در آن سرخ کنید تا پف کند و طلایی شود.
سپس در ظرف بچینید و رویش را پودر قند بپاشید.