-
مواد لازم برای شیرینی اتریشی
-
- مارگارین یا کره 200 گرم
- پودر قند 80 گرم
- اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری
- زرده تخم مرغ 4 عدد
- آرد 250 گرم
- برای تزیین:
- شکلات تخته ای 50 گرم
- پودر نارگیل، پسته یا ترافل به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی اتریشی
مرحله اول: آماده سازی پیش نیازها
ابتدا فر را با دمای 135 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید خوب گرم شود. سپس یک سینی فر را بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. هم چنین برای اینکه شیرینی بافت نرم و تردی داشته باشد و گلوله گلوله نشود، در این مرحله آرد را 2 یا 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: تهیه خمیر
در این مرحله ابتدا یک کاسه متوسط بردارید. کره یا مارگارینی که به دمای محیط رسیده و نرم شده است را داخل آن بریزید. سپس پودر قند را نیز به آن اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شوند.
سپس در یک کاسه دیگر، زرده های چهار تخم مرغ را از سفیده های آن جدا کنید و داخل کاسه بریزید و اسانس وانیل را نیز به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
حالا مخلوط زرده تخم مرغ و وانیل را به مخلوط مارگارین و پودر قند اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط و یک دست شوند.
سپس آردی که الک کردید را مرحله به مرحله به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا تمامی مواد به خوبی به خورد هم بروند و یک خمیر شیرینی اتریشی نرم و لطیف با چسبندگی کافی داشته باشید.
مرحله سوم: چیدن شیرینی اتریشی در سینی فر
حالا یک قیف و ماسوره کنگره دار بردارید. مقداری از خمیر شیرینی اتریشی را داخل آن بریزید. به کمک ماسوره شیرینی هایی به شکل انگشت به طول شش سانتی متر و با فاصله از هم در سینی فر درست کنید. سپس سینی را به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل گرم کردید بگذارید و هنگامی که زیر شیرینی اتریشی ها کمی تغییر رنگ داد و طلایی رنگ شد، فر را خاموش کنید و سینی را از فر خارج کنید. اجازه دهید شیرینی ها به خوبی خنک شوند.
مرحله چهارم: تزیین شیرینی اتریشی
ابتدا شکلات را به روش بن ماری آب کنید. هم چنین می توانید شکلات را به مدت یک دقیقه در ماکروفر بگذارید تا آب شود. پس از اینکه شیرینی های اتریشی به خوبی خنک شدند، با قاشق مقداری از شکلات آب شده را بردارید و روی بخشی از شیرینی بریزید. سپس با پودر نارگیل، پسته یا ترافل همین بخش از شیرینی که به شکلات آغشته کردید را تزیین کنید.