نکات مهم آشپزی

رفع شيرينی غذای شيرين

 در صورت شيرين شدن غذا، به آن كمی نمک اضافه كنيد و در صورتی كه غذای شما شامل سبزی يا انواع خورش بود مي توانيد يک قاشق چایخوری سركه نيز به آن بيفزاييد.

 

برای جذب روغن کمتر توسط بادمجان

 به دو طرف بادمجان های حلقه شده یا برش طولی خورده، به کمک قلم موی آشپزخانه ماست بمالید. روغن را در تابه داغ کرده، اضافی ماست را از روی بادمجان ها تمیز کرده و داخل تابه بگذارید.

پخت صحیح سوپ خامه ای

 در سوپ هایی که خامه به کار برده می شود، وقتی که آبلیمو اضافه می کنید بلافاصله از روی حرارت بردارید، زیرا جوشیدن آبلیمو با خامه موجب بریدگی سوپ می شود.

    دستور تهيه خامه فرم گرفته

     200 گرم خامه را با 100 گرم پودر قند مخلوط کرده و به مدت 12ساعت در يخچال می گذاريم. سپس با همزن به مدت 3 تا 4 دقيقه می زنيم تا شکل بگيرد.

     اگر روی آن با چنگال خط بکشيم جای خط ها باقی بماند.

    متلاشی شدن ماهی

     برای جلوگیری از متلاشی شدن ماهی در هنگام آبپز کردن، کمی سرکه در آب جوش بریزید و ماهی را در آن بپزید.

     

    پختن نخودفرنگی

    وقتی می خواهید نخود فرنگی را بپزید، آن را با غلاف بپزید بعد از پختن، نخود فرنگی از غلاف جدا می شود و روی آب می آید در ضمن نخود فرنگی طعم بهتری می گیرد.