در سایت ایرونی قصد داریم شما را با دستور پختسوپ بادمجان آشنا کنیم.
مواد لازم
جعفری تازه و خرده شده ۱ قاشق غذا خوری
روغن گیاهی ۱ قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده متوسط ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
سیر کاملاً خرد شده ۱ حبه
بادمجان خرد شده ۵۰۰ گرم
هـویج خرد شده ۳/۴ پیمانه
کرفس خرد شده ۳/۴ پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری
ماکارونی پیچ ۱/۲ فنجان
پنیر (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده ۱/۲ فنجان
طرز تهیه
روغن را در قابلمه حرارت دهید، سپس پیاز را کمی داخل آن سرخ نمایید.
گوشت را همراه با سیر داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا گوشت قهوهای رنگ شود.
هویج و کرفس را در ظرفهای جداگانه بپزید. سپس آنها را با بادمجان و گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید.
مقداری آب روی آنها بریزید و شکر را به علاوه سایر ادویههای دلخواه از جمله نمک و فلفل اضافه نمایید.
مواد را به هم بزنید. بعد از چند دقیقه، ماکارونی را به سایر مواد اضافه نمایید.
زمان پخت میبایست به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی ادامه داشته باشد که ماکارونیها کاملاً نرم شوند.
این سوپ را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن، سرو نمایید.